Etaamb.openjustice.be
Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 25 februari 2008

Honoraire Consuls Oprichtingen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 21 maart 2007 : 1. Werd te Budva een Consulaat van België opgericht met als ressort de Republiek Montenegro. 2. Werd de heer Jean-Luc DUMORTIER benoemd tot honorai Bij koninklijke besluiten van 9 april 2007 : 1. Werd te Malaga een Consulaat van België opge(...)

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2008015024
pub.
25/02/2008
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Honoraire Consuls Oprichtingen. - Benoemingen Bij koninklijk besluit van 21 maart 2007 : 1. Werd te Budva een Consulaat van België opgericht met als ressort de Republiek Montenegro.2. Werd de heer Jean-Luc DUMORTIER benoemd tot honorair Consul van België te Budva. Bij koninklijke besluiten van 9 april 2007 : 1. Werd te Malaga een Consulaat van België opgericht met als ressort de provincie Malaga.2. Werd de heer Claude de HENNIN de BOUSSU WALCOURT benoemd tot honorair Consul van België te Malaga.1. Werd te Venetië een Consulaat van België opgericht met als ressort de provincies Belluno, Padua, Rovigo, Venetië en Verona.2. Werd de heer Piero REIS benoemd tot honorair Consul van België te Venetië. Bij koninklijk besluit van 13 juni 2007 : 1. Werd te Lagos een Consulaat van België opgericht met als ressort de Staten Lagos, Ogun, Ondo, Delta, Bayelsa, Rivers, Akwa Ibom en Cross River.2. Werd de heer Hugo SANNEN benoemd tot honorair Consul van België te Lagos. Bij koninklijk besluit van 2 augustus 2007 : 1.Werd te Sydney een Consulaat van België opgericht met als ressort de Staat New South Wales. 2. Werd Mevr.Mieke LEPPENS benoemd tot honorair Consul van België te Sydney.

Bij koninklijk besluit van 20 december 2007 : 1. Werd te Oulu een Consulaat van België opgericht met als ressort Noord-Ostrobotnië en Kainuu.2. Werd de heer Eero VÄÄTÄINEN benoemd tot honorair Consul van België te Oulu. Ontslagen. - Benoemingen Bij koninklijke besluiten van 10 november 2006 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Graham WOODWARD, honorair Consul van België te Hobart.2. Werd de heer David CATCHPOLE benoemd tot honorair Consul van België te Hobart met als ressort de Staat Tasmanië.1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Spyros SAVANIS, honorair Consul van België te Korfoe.2. Werd de heer Spyros SAVANIS ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.3. Werd Mevr.Elisabeth DE LOBEL benoemd tot honorair Consul van België te Korfoe met als ressort de Prefectuur Korfoe met inbegrip van Paxos en Santa Maura.

Bij koninklijk besluit van 30 januari 2007 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Daniel BÜRKI, honorair Consul van België te Neuchâtel.2. Werd de heer Philippe MAULER benoemd tot honorair Consul van België te Neuchâtel, met als ressort het kanton Neuchâtel. Bij koninklijk besluit van 9 april 2007 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Michel PAIN, honorair Consul van België te Antananarivo.2. Werd de heer Michel PAIN ertoe gemachtigd de eretitel van Consul te voeren.3. Werd de heer Nicolas VERBERT benoemd tot honorair Consul van België te Antananarivo met als ressort de Republiek Madagascar.4. Werd de heer Etienne ANSLOT benoemd tot honorair Vice-Consul van België te Antananarivo. Bij koninklijke besluiten van 2 augustus 2007 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, met ingang van 1 maart 2006, verleend aan de heer Ludo LAVREYS, honorair Consul van België te Mombasa.2. Werd de heer Hendrik DIERICK benoemd tot honorair Consul van België te Mombasa met als ressort de « Coast Province ».1. Werd eervol ontslag uit haar ambt, op haar verzoek, verleend aan Mevr.Carolyn TWEDDELL, honorair Consul van België te Adelaide. 2. Werd Mevr.Heidi VAN GERWEN benoemd tot honorair Consul van België te Adelaide met als ressort de Staat Zuid-Australië. 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Trevor BETTS, honorair Consul van België te Perth.2. Werd de heer Pierre VAN OSSELAER benoemd tot honorair Consul van België te Perth met als ressort de Staat West-Australië. Bij koninklijk besluit van 17 augustus 2007 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Mario PERRONE, honorair Consul van België te Melbourne.2. Werd de heer Geoff POLLARD benoemd tot honorair Consul van België te Melbourne met als ressort de Staat Victoria. Bij koninklijk besluit van 24 september 2007 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Federico ALARCO SUAREZ, honorair Consul van België te Cusco.2. Werd de heer Rogers Martin VALENCIA ESPINOZA benoemd tot honorair Consul van België te Cusco met als ressort de Departementen Apurimac, Cusco en Madre de Dios. Bij koninklijk besluit van 21 oktober 2007 : 1. Werd eervol ontslag uit zijn ambt, op zijn verzoek, verleend aan de heer Peter BARR, honorair Consul van België te Darwin.2. Werd de heer Simon LEE benoemd tot honorair Consul van België te Darwin met als ressort het Northern Territory. Bij koninklijk besluit van 2 november 2007 : 1. Werd eervol ontslag uit haar ambt, op haar verzoek, verleend aan Mevr.Hilde DEPREZ, honorair Consul van België te Vancouver. 2. Werd Mevr.Monique PONCELET-GHELEYNS benoemd tot honorair Consul van België te Vancouver met als ressort de provincie British Columbia en het Yukon-gebied.

Benoemingen Bij koninklijk besluit van 13 juni 2007 werd de heer José Manuel URRETA ORTEGA benoemd tot honorair Consul van België te Veracruz met als ressort de Staat Veracruz.

Bij koninklijk besluit van 2 augustus 2007 werd de heer Stephen A. JANNETTA benoemd tot honorair Consul van België te Philadelphia met als ressort de graafschappen Atlantic, Burlington, Camden, Cape May, Cumberland, Gloucester, Hunterdon, Mercer, Ocean en Salem in de Staat New Jersey en de graafschappen Adams, Berks, Bradford, Bucks, Cameron, Carbon, Center, Clinton, Chester, Columbia, Cumberland, Dauphin, Delaware, Franklin, Fulton, Huntingdon, Juniata, Lacknawanna, Lycoming, Luzerne, Lancaster, Lebanon, Lehigh, Mifflin, Montgomery, Monroe, Montour, Northampton, Northumberland, Perry, Pike, Potter, Philadelphia, Schuylkill, Snyder, Sullivan, Susquehana, Tioga, Union, Wayne, Wyoming en York in de Staat Pennsylvania.

Bij koninklijk besluit van 28 september 2007 werd de heer Andreas FRIEDRICH benoemd tot honorair Consul van België te Stuttgart met als ressort het Land Baden-Württemberg.

Bij koninklijk besluit van 21 oktober 2007 werd de heer Hans Peter PETERS benoemd tot honorair Consul van België te Frankfurt met als ressort het Land Hessen.

Bij koninklijk besluit van 20 december 2007 werd de heer Philippe DUTRANOIT benoemd tot honorair Consul van België te Hamilton met als ressort de Bermuda eilanden.

Ontslagen Bij koninklijke besluiten van 21 maart 2007 : 1. Werd aan de heer Guy DOUW, honorair Consul van België te Freetown, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.2. Werd aan de heer Lievin VAN ZEGBROECK, honorair Consul van België te Monrovia, eervol ontslag uit zijn ambt verleend. Bij koninklijk besluit van 26 april 2007 werd aan de heer Paul EISELE, honorair Consul van België te Stuttgart, op zijn verzoek, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.

Wijziging rechtsgebied Bij koninklijk besluit van 9 april 2007 werd het ressort van het Consulaat van België te Triëst als volgt vastgesteld : de provincies Bolzano, Gorizia, Trento, Treviso, Triëst, Udine en Vicenza.

Ontslag. - Afschaffing Bij koninklijk besluit van 30 januari 2007 werd aan de heer Carl BRADY, honorair Consul van België te Anchorage, op zijn verzoek, eervol ontslag verleend en werd het Consulaat van België te Anchorage afgeschaft.

Ontslag. - Afschaffing. -Wijziging rechtsgebied Bij koninklijk besluit van 21 oktober 2007 : 1. Werd aan de heer Hans-Jochen RÜDEL, honorair Consul van België te Kiel, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.2. Werd het Consulaat van België te Kiel afgeschaft.3. Werd het ressort van het Consulaat van België te Hamburg als volgt vastgesteld : de Vrije en Hanzestad Hamburg en het Land Sleeswijk-Holstein. Vervanging door Beroepsconsulaat Bij koninklijk besluit van 27 augustus 2007 : 1. Werd met ingang van 4 september 2007 het ereconsulaat van België te Nice vervangen door een beroepsconsulaat.2. Werd aan de heer François LIPPENS (Graaf), honorair Consul-Generaal van België te Nice, vanaf dezelfde datum eervol ontslag uit zijn ambt verleend. 3. Werd de heer François LIPPENS (Graaf) ertoe gemachtigd de eretitel van Consul-Generaal te voeren.

^