Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 04 augustus 2001

Administratie der directe belastingen. - Eervolle ontslagverleningen Bij koninklijk besluit van 17 januari 2000 wordt, met ingang van 1 juli 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Rouer, J.F.G., gewestelijk directeur bij een fi Bij koninklijk besluit van 17 januari 2000 wordt, met ingang van 1 mei 2000, eervol ontslag uit(...)

bron
ministerie van financien
numac
2001003317
pub.
04/08/2001
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN FINANCIEN


Administratie der directe belastingen. - Eervolle ontslagverleningen Bij koninklijk besluit van 17 januari 2000 wordt, met ingang van 1 juli 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Rouer, J.F.G., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Charleroi, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 17 januari 2000 wordt, met ingang van 1 mei 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Collier C.E., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Brussel IV, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 2 februari 2001 wordt, met ingang van 1 mei 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Aelbrecht, C.R., directeur bij een fiscaal bestuur te Bergen (Directie), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 8 februari 2000 wordt, met ingang van 1 augustus 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer De Schutter, L.F.B., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Brussel II, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 8 februari 2000 wordt, met ingang van 1 januari 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Bils, R.E.L., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Leuven, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 8 februari 2000 wordt, met ingang van 1 maart 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Lammens, R.A., directeur bij een fiscaal bestuur te Brugge, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 8 februari 2000 wordt, met ingang van 1 april 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Waeyaert, E.R., eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur te Brugge, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 8 februari 2000 wordt, met ingang van 1 juni 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Bemong, C.A., directeur bij een fiscaal bestuur te Hasselt, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 6 maart 2001 wordt, met ingang van 1 april 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Legein, A.E.J., directeur bij een fiscaal bestuur te Gent (Directie), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 6 maart 2001 wordt, met ingang van 1 april 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Meeuws, R.A.M., directeur bij een fiscaal bestuur te Antwerpen (Directie, Distrikt A), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 6 maart 2001 wordt, met ingang van 1 september 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Van Ransbeeck, E.L., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Brussel (Directie), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 12 maart 2000 wordt, met ingang van 1 april 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Cordier, G.R., eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur (BBI), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 12 maart 2000 wordt, met ingang van 1 juni 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Waeyaert, W.G., eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur te Brugge, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 12 maart 2000 wordt, met ingang van 1 juli 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Demeester, R.J.C., eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur te Brugge, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 6 april 2000 wordt, met ingang van 1 oktober 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Thieren, D.H.M.C., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Brugge, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 6 april 2000 wordt, met ingang van 1 september 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Moens, P.M., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Leuven (Invordering), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 19 april 2001 wordt, met ingang van 1 november 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Souris, B.A., directeur bij een fiscaal bestuur te Charleroi (Directie, Distrikt B), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 23 mei 2000 wordt, met ingang van 1 september 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Swinnen, C.J.L., directeur bij een fiscaal bestuur (BBI), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 13 juni 2000 wordt, met ingang van 1 april 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Mestdagh, F.R.H.A., eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur te Leuven, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 14 juli 2000 wordt, met ingang van 1 januari 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Brems, E.A., eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur te Antwerpen (Invordering), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 14 juli 2000 wordt, met ingang van 1 januari 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Verbruggen, S.F., directeur bij een fiscaal bestuur te Leuven (Directie), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 14 juli 2000 wordt, met ingang van 1 september 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Wauthier, G.A.C.G., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Namen, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 12 augustus 2000 wordt, met ingang van 1 december 2000, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Dechany, G.R.J., eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur te Luik, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 17 september 2000 wordt, met ingang van 1 januari 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Ledaine, D.B., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Leuven, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 11 oktober 2000 wordt, met ingang van 1 april 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Meukens, J.F.J., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Antwerpen (BBI), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 10 november 2000 wordt, met ingang van 1 mei 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Hermant, L.G.F.G., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Luik, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 10 november 2000 wordt, met ingang van 1 februari 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Marcq, G.F.G., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Namen, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 14 november 2000 wordt, met ingang van 1 februari 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Gheysen, E.H.A., eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur te Brugge, die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 15 december 2000 wordt, met ingang van 1 maart 2001, eervol ontslag uit zijn ambt verleend aan de heer Van den Brande, J.L., gewestelijk directeur bij een fiscaal bestuur te Hasselt (Directie), die aanspraak heeft op rustpensioen en gemachtigd wordt de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

^