Etaamb.openjustice.be
Wet
gepubliceerd op 04 januari 2002

Wet van 15 mei 1987 betreffende de namen en voornamen Bekendmaking Bij koninklijk besluit van 16 november 2001 is machtiging verleend aan de heer Bui, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****...) Bij koninklijk besluit van 16 november 2001 is machtiging verleend aan ****. ****, ****, ge(...)

bron
ministerie van justitie
numac
2001010088
pub.
04/01/2002
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN JUSTITIE


Wet van 15 mei 1987 betreffende de namen en voornamen Bekendmaking Bij koninklijk besluit van 16 november 2001 is machtiging verleend aan de heer Bui, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van "****" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 16 november 2001 is machtiging verleend aan ****. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, district ****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van "****" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 20 november 2001 is machtiging verleend aan ****. **** ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****;

****. **** ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****;

****. **** ****-****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, beiden wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van "****" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 20 november 2001 is machtiging verleend aan ****. ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van "****" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

^