Etaamb.openjustice.be
Ministerieel Besluit van 02 april 2013
gepubliceerd op 24 mei 2013

Ministerieel besluit tot benoeming van de leden van de examencommissie van de Franse Gemeenschap voor het toekennen van het diploma van leraar in de afdeling secretariaat-bureautica in de inrichtingen voor secundair onderwijs en in de afdeling bureautica in het hoger onderwijs van het korte type

bron
ministerie van de franse gemeenschap
numac
2013029320
pub.
24/05/2013
prom.
02/04/2013
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

2 APRIL 2013. - Ministerieel besluit tot benoeming van de leden van de examencommissie van de Franse Gemeenschap voor het toekennen van het diploma van leraar in de afdeling secretariaat-bureautica in de inrichtingen voor secundair onderwijs en in de afdeling bureautica in het hoger onderwijs van het korte type


De Minister van Hoger Onderwijs, Gelet op het besluit van de Executieve van de Franse Gemeenschap van 13 mei 1991 tot instelling van een examencommissie van de Franse Gemeenschap voor het toekennen van het diploma voor het onderwijzen in de afdeling secretariaat-bureautica in het secundair onderwijs en in de afdeling bureautica in het hoger onderwijs van het korte type, inzonderheid op artikel 4;

Gelet op het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 22 juni 2011Relevante gevonden documenten type besluit van de regering van de franse gemeenschap prom. 22/06/2011 pub. 28/07/2011 numac 2011029390 bron ministerie van de franse gemeenschap Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot benoeming van de leden van de examencommissie van de Franse Gemeenschap voor het toekennen van het diploma voor het onderwijzen in de afdeling secretariaat-bureautica in het secundair onderwijs en in de afdeling bureautica in het hoger onderwijs van het korte type sluiten tot benoeming van de leden van de examencommissie van de Franse Gemeenschap voor het toekennen van het diploma voor het onderwijzen in de afdeling secretariaat-bureautica in het secundair onderwijs en in de afdeling bureautica in het hoger onderwijs van het korte type, Besluit :

Artikel 1.Benoemd worden tot voorzitter, ondervoorzitter, coördinator, secretaris, adjunct-secretaris en lid van de examencommissie van de Franse Gemeenschap voor het toekennen van het diploma van leraar in de afdeling secretariaat-bureautica in de inrichtingen voor secondair onderwijs en in de afdeling bureautica in het hoger onderwijs van het korte type : Voorzitter : Mevr. Francine Lipmanne, ere-inspecteur van het onderwijs voor bijzondere vakken in het hoger secundair onderwijs en hoger onderwijs van het korte type van de Franse Gemeenschap.

Ondervoorzitter : De heer Francis Hernoe, eerstaanwezend leermeester praktische vorming bureautica aan de « Haute Ecole de la Communauté française du Hainaut », te Bergen.

Coördinator : Mevr. Geneviève Gilson, inspecteur in het hoger secundair onderwijs.

Secretaris : Mevr. Annie Lebrun, leraar secretariaat-bureautica aan het « Collège Sainte-Marie », te Saint-Ghislain ».

Adjunct-secretaris : Mevr. Myriam Haibette, leraar bureautica aan het « Institut technique de la Communauté française Félicien Rops », te Namen.

Leden van het officieel onderwijs De heer Francis Hernoe, eerstaanwezend leermeester praktische vorming bureautica aan de « Haute Ecole de la Communauté française du Hainaut », te Bergen.

Mevr. Nathalie Pierrard, leermeester praktische vorming aan de « Haute Ecole Albert Jacquard », te Namen (pedagogische categorie - Tamines).

De heer Yves Caldor, meester-assistent aan de « Haute Ecole de la Communauté française du Hainaut », te Bergen (Franse taal).

De heer Arnold Robertz, leraar aan het « Itcf Henri Maus » en leraar (pedagogische categorie, Cap) aan het « IEPSCF », te Namen.

Mevr. Myriam Haibette, leraar secretariaat-bureautica aan het « Institut technique de la Communauté française Félicien Rops », te Namen.

De heer Philippe Fraikin, leraar secretariaat-bureautica aan het « Institut technique de la Communauté française Félicien Rops », te Namen.

Mevr. Linda Kesseler, leraar secretariaat-bureautica aan het « Athénée royal de Bastogne ».

Mevr. Elisabeth Pinckers, ereleraar secretariaat-bureautica aan het « Athénée royal de Soumagne ».

Mevr. Lucie de Lescaille, meester-assistent praktische vorming aan de « Ecole Paul-Henri Spaak » en leraar bureautica aan het « Athénée royal Jules Bordet ».

Leden van het confessioneel vrij onderwijs De heer Alain Sannen, meester-assistent aan de « Haute Ecole Roi Baudouin », te Braine-le-Comte (pedagogische categorie).

De heer Stéphane Patoux, leraar Franse taal aan het « Collège Roi Baudouin », te Brussel.

De heer Salvatore Calvagna, leraar economische wetenschappen aan het « Collège Notre-Dame de Bon-Secours » te Binche.

Mevr. Annie Lebrun, leraar secretariaat-bureautica aan het « Collège Sainte-Marie », te Saint-Ghislain.

Mevr. Christiane De Smedt, leraar secretariaat-bureautica aan het « Collège Roi Baudouin », te Brussel.

De heer Jean-François Fabry, leraar secretariaat-bureautica aan het « Institut Sainte-Julienne », te Fléron.

Mevr. Geneviève Levaux, leraar secretariaat-bureautica aan het « Institut Sainte-Julienne », te Fléron.

Mevr. Anick Woillard, ereleraar secretariaat-bureautica aan het « Institut Sainte-Marie », te Aarlen.

Mevr. Joséphine Sambito, leraar secretariaat-bureautica aan het « Collège Saint-Martin », te Seraing.

Art. 2.De personen bedoeld in artikel 1 van dit besluit worden benoemd voor een periode van twee jaar.

Art. 3.Om uitzonderlijke redenen gemotiveerd bij de Voorzitter of de ondervoorzitter, kan een lid van de examencommissie vervangen worden door een persoon die tot hetzelfde net behoort en die vrij gelijksoortige ambten uitoefent.

Art. 4.Het besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 22 juni 2011Relevante gevonden documenten type besluit van de regering van de franse gemeenschap prom. 22/06/2011 pub. 28/07/2011 numac 2011029390 bron ministerie van de franse gemeenschap Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot benoeming van de leden van de examencommissie van de Franse Gemeenschap voor het toekennen van het diploma voor het onderwijzen in de afdeling secretariaat-bureautica in het secundair onderwijs en in de afdeling bureautica in het hoger onderwijs van het korte type sluiten tot benoeming van de leden van de examencommissie van de Franse Gemeenschap voor het toekennen van het diploma voor het onderwijzen in de afdeling secretariaat-bureautica in het secundair onderwijs en in de afdeling bureautica in het hoger onderwijs van het korte type, wordt opgeheven.

Art. 5.Dit besluit treedt in werking op 15 mei 2013.

Brussel, 2 april 2013.

J.-Cl. MARCOURT

^