Etaamb.openjustice.be
Wet
gepubliceerd op 09 november 2010

Wet van 15 mei 1987 betreffende de namen en voornamen. - Bekendmakingen **** koninklijk besluit van 19 oktober 2010 is machtiging verleend aan de heer **** ****, **** ****'**** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** ****. ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, en ****. ****, **** ****, ge(...)

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2010009883
pub.
09/11/2010
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Wet van 15 mei 1987 betreffende de namen en voornamen. - Bekendmakingen **** koninklijk besluit van 19 oktober 2010 is machtiging verleend aan de heer **** ****, **** ****'**** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** ****. ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, en ****. ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, beiden wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 19 oktober 2010 is machtiging verleend aan de genaamde ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 19 oktober 2010 is machtiging verleend aan de heer ****-****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2010 is machtiging verleend aan de heer ****, **** **** ****, geboren te ***** , op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2010 is machtiging verleend aan de heer **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2010 is machtiging verleend aan de heer ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, en de genaamde ****, ****-****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2010 is machtiging verleend aan de genaamde **** ****, **** ****-****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 10 oktober 2010 is machtiging verleend : aan de heer **** ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, en de heer **** **** ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, en de genaamde **** ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, en; de genaamde **** ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, allen wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

^