Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 28 september 2000

Personeel. - Pensioneringen Bij koninklijk besluit van 12 maart 2000 wordt aan de heer Chrispeels, Christian J., industrieel ingenieur bij het Bestuur Kwaliteit en Veiligheid, met ingang van 1 oktober 2000 eervol ontslag uit zijn functies verle De heer Chrispeels wordt ertoe gemachtigd de titel van zijn graad eershalve te voeren. Bij konin(...)

bron
ministerie van economische zaken
numac
2000011388
pub.
28/09/2000
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN ECONOMISCHE ZAKEN


Personeel. - Pensioneringen Bij koninklijk besluit van 12 maart 2000 wordt aan de heer Chrispeels, Christian J., industrieel ingenieur bij het Bestuur Kwaliteit en Veiligheid, met ingang van 1 oktober 2000 eervol ontslag uit zijn functies verleend en wordt hij gerechtigd aanspraak te maken op een rustpensioen ten laste van de Openbare Schatkist.

De heer Chrispeels wordt ertoe gemachtigd de titel van zijn graad eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 16 november 1999 wordt aan de heer Piedboeuf, Léon N.G., informaticus-directeur bij het Bestuur Economische Informatie, met ingang van 1 september 2000, eervol ontslag uit zijn functies verleend en wordt hij gerechtigd aanspraak te maken op een rustpensioen ten laste van de Openbare Schatkist.

De heer Piedboeuf wordt ertoe gemachtigd de titel van zijn graad eershalve te voeren en de ambtskledij ervan te dragen.

Bij koninklijk besluit van 8 december 1999 wordt aan de heer Janssens, Willy D.Th.F.M., informaticus-directeur bij het Nationaal Instituut voor de Statistiek, met ingang van 1 september 2000, eervol ontslag uit zijn functies verleend en wordt hij gerechtigd aanspraak te maken op een rustpensioen ten laste van de Openbare Schatkist.

De heer Janssens wordt ertoe gemachtigd de titel van zijn graad eershalve te voeren en de ambtskledij ervan te dragen.

^