Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit van 19 juli 2006
gepubliceerd op 01 september 2006

Koninklijk besluit waarbij algemeen verbindend wordt verklaard de collectieve arbeidsovereenkomst van 12 mei 2003, gesloten in het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen, betreffende de personeelsovername ten gevolge van een overdracht van een onderhoudscontract

bron
federale overheidsdienst werkgelegenheid, arbeid en sociaal overleg
numac
2006202233
pub.
01/09/2006
prom.
19/07/2006
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

19 JULI 2006. - Koninklijk besluit waarbij algemeen verbindend wordt verklaard de collectieve arbeidsovereenkomst van 12 mei 2003, gesloten in het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen, betreffende de personeelsovername ten gevolge van een overdracht van een onderhoudscontract (1)


ALBERT II, Koning der Belgen, Aan allen die nu zijn en hierna wezen zullen, Onze Groet.

Gelet op de wet van 5 december 1968 betreffende de collectieve arbeidsovereenkomsten en de paritaire comités, inzonderheid op artikel 28;

Gelet op het verzoek van Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen;

Op de voordracht van Onze Minister van Werk, Hebben Wij besloten en besluiten Wij :

Artikel 1.Algemeen verbindend wordt verklaard de als bijlage overgenomen collectieve arbeidsovereenkomst van 12 mei 2003, gesloten in het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen, betreffende de personeelsovername ten gevolge van een overdracht van een onderhoudscontract.

Art. 2.Onze Minister van Werk is belast met de uitvoering van dit besluit.

Gegeven te Brussel, 19 juli 2006.

ALBERT Van Koningswege : De Minister van Werk, P. VANVELTHOVEN _______ Nota (1) Verwijzing naar het Belgisch Staatsblad : Wet van 5 december 1968, Belgisch Staatsblad van 15 januari 1969. Bijlage Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen Collectieve arbeidsovereenkomst van 12 mei 2003 Personeelsovername ten gevolge van een overdracht van een onderhoudscontract (Overeenkomst geregistreerd op 23 september 2003 onder het nummer 67603/CO/121)

Artikel 1.Deze collectieve arbeidsovereenkomst is van toepassing op de werkgevers en op de werklieden en werksters uit de ondernemingen die onder het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen ressorteren.

Zij is eveneens van toepassing op de werklieden en werksters, tewerkgesteld met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde of voor bepaalde duur, voor werkzaamheden uitgevoerd in België, ook als ze in dienst zijn van een werkgever gevestigd in het buitenland, waarvan de activiteiten ressorteren onder het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen.

Deze collectieve arbeidsovereenkomst is van toepassing als ondernemingen ressorterend onder het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen elkaar opvolgen in geval van wijziging van leverancier voor een onderhoudscontract.

Art. 2.De werkgever die het onderhoudscontract verliest, zal de continuïteit van de arbeidsovereenkomsten van de beschermde werknemers (vakbondsafgevaardigden en de kandidaten en verkozenen bij de sociale verkiezingen) verwezenlijken binnen zijn onderneming.

De werknemers verlenen in alle redelijkheid hun medewerking.

Op zijn vraag kan de afgevaardigde overgeplaatst worden naar de nieuwe onderneming, wanneer er in die onderneming vacante plaatsen zijn in de overlegorganen en zonder het aantal beschermde werknemers te verhogen op de dag van de vorige sociale verkiezingen.

Om het aantal beschermde werknemers te bepalen op de dag van de vorige sociale verkiezingen, sturen de vakorganisaties de ondernemingen de geactualiseerde lijst van hun vakbondsafgevaardigden naar aanleiding van de verkiezingen voor de ondernemingsraden en de comités voor preventie en bescherming op het werk.

Een kopie van deze lijsten wordt bezorgd aan het "Sociaal Fonds voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen".

Commentaar : Een schematische voorstelling van de eventuele overname van beschermde arbeiders is bij deze collectieve arbeidsovereenkomst gevoegd.

Art. 3.Voor de overdracht van onderhoudscontracten waarbij minstens 3 arbeiders betrokken zijn, treden de arbeiders met prestaties van ten minste negen maanden op de werf (periodes van schorsing van de arbeidsovereenkomst inbegrepen), onmiddellijk voorafgaand aan de datum van inwerkingtreding van het nieuwe commercieel contract, die de pensioengerechtigde leeftijd niet hebben bereikt en die, met inachtneming van de essentiële bepalingen van de arbeidsovereenkomst, geen eventueel voorstel tot overplaatsing vanwege de onderneming die het contract verliest, hebben aanvaard, van rechtswege in dienst van de onderneming die het onderhoudscontract verwerft.

Voor de overdracht van onderhoudscontracten waarbij minder dan 3 arbeiders betrokken zijn, treden de arbeiders met prestaties van ten minste vierentwintig maanden op de werf (periodes van schorsing van de arbeidsovereenkomst inbegrepen), onmiddellijk voorafgaand aan de datum van inwerkingtreding van het nieuwe commercieel contract, die de pensioengerechtigde leeftijd niet hebben bereikt en die, met inachtneming van de essentiële bepalingen van de arbeidsovereenkomst, geen eventueel voorstel tot overplaatsing vanwege de onderneming die het contract verliest, hebben aanvaard, van rechtswege in dienst van de onderneming die het onderhoudscontract verwerft.

Voor de toepassing van dit artikel, verstaat men onder "schorsing van de arbeidsovereenkomst" : Jaarlijkse vakantie Anciënniteitsverlof Bijkomend verlof Bevallingsrust Vaderschapsverlof Zetelen als raadsheer of rechter in sociale zaken in de arbeidshoven en -rechtbanken Afwezigheid voor onderwijs van sociale promotie en betaald educatief verlof Verlof voor de uitoefening van een politiek mandaat Afwezigheid wegens voorlopige hechtenis Oproeping of wederoproeping onder de wapens Familiegebeurtenissen, staatsburgerlijke verplichtingen en verschijning voor het gerecht Verlof om dwingende redenen Arbeidsongeschiktheid ten gevolge van ziekte, ongeval of beroepsziekte Technische storing in de onderneming Werkloosheid omwille van slecht weer Werkloosheid omwille van gebrek aan werk om economische redenen Loopbaanonderbreking : tijdskrediet (collectieve arbeidsovereenkomst nr. 77bis ) voor zover dit is beëindigd op de datum van inwerkingtreding van het nieuwe commercieel contract, palliatieve verzorging, bijstand of verzorging van een zwaar ziek gezins- of familielid, ouderschapsverlof Staking Overmacht Toegestane afwezigheid Vrijwillige afwezigheid Feestdagen en vervangingsdagen Bijkomende wettelijke feestdagen Tijdelijke buitendienststelling Inhaalrust Recuperatie van overuren Vermits de arbeiders van rechtswege in dienst treden van de onderneming die het contract verwerft, geeft de onderneming die het contract verliest geen opzegging aan de betrokken arbeiders.

De aldus overgenomen arbeiders, krijgen een nieuwe arbeidsovereenkomst, zonder proefperiode en met behoud van hun anciënniteit en van hun aantal arbeidsuren en met inachtneming van de normaal voor deze werknemers, ingevolge de collectieve arbeidsovereenkomsten van het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen, geldende arbeidsvoorwaarden.

Vermits de arbeiders van rechtswege in dienst van de onderneming treden, zal de onderneming die het contract verwerft en de bovenvermelde verplichting tot het sluiten van een nieuwe arbeidsovereenkomst overtreedt, verplicht zijn de opzegging en de verbrekingsvergoeding van de betrokken werknemers ten laste te nemen.

Commentaar : Het aantal bij eenzelfde werkgever te presteren uren is in elk geval beperkt tot 37 uren per week.

Bijvoorbeeld : een arbeider die al een arbeidsovereenkomst van 20 uren had in de onderneming die het commercieel contract verwerft en die bij de vorige onderneming ook 20 uren presteerde, zal het bijvoegsel aan zijn oorspronkelijk contract beperkt zien tot 17 uren.

De toepassing van de normale arbeidsvoorwaarden, bepaald in de collectieve arbeidsovereenkomsten, betekent dat de uurlonen, bepaald in de collectieve arbeidsovereenkomst, van toepassing zijn.

In geval van vermindering van uurloon, hebben de arbeiders recht op de bijzondere vergoeding in geval van ontslag om economische redenen ten laste van het SFSOO. Wat met arbeiders waarvan de arbeidsovereenkomst is geschorst (behalve voor de arbeiders die tijdskrediet genieten in het kader van de collectieve arbeidsovereenkomst nr. 77bis of die, voor de datum van overname van het commercieel contract, een volledige of deeltijds tijdskrediet hebben aangevraagd bij de werkgever die het onderhoudscontract verliest) en hun vervangers? De arbeidsovereenkomst is geschorst sedert minder dan 6 maanden, onmiddellijk voorafgaand aan de datum van inwerkingtreding van het nieuwe commerciële contract.

De onderneming die het onderhoudscontract verwerft, moet de arbeiders waarvan de arbeidsovereenkomst is geschorst en die de voorwaarden om van rechtswege in dienst te treden vervullen, overnemen.

De onderneming die het onderhoudscontract verwerft, moet ook de vervangers die over een vervangingsovereenkomst beschikken voor de persoon waarvan de arbeidsovereenkomst is geschorst, overnemen door middel van een vervangingsovereenkomst die eindigt op de dag van de werkhervatting door de arbeider waarvan de arbeidsovereenkomst was geschorst. In dit geval is de gedefinieerde anciënniteitsvoorwaarde niet van toepassing op de vervanger.

N.B. : De vervanger van een arbeider waarvan de arbeidsovereenkomst sedert minder dan 6 maanden is geschorst, gaat over naar de nieuwe onderneming, aangezien zijn contractuele situatie onmogelijk wordt, mocht hij bij de vorige onderneming blijven : hij zou iemand blijven vervangen die niet meer in de onderneming is.

Hij gaat dus over naar de nieuwe onderneming en zijn contract loopt af op het moment dat de schorsing afloopt van diegene die hij vervangt. -de arbeidsovereenkomst is geschorst sedert meer dan 6 maanden, onmiddellijk voorafgaand aan de datum van inwerkingtreding van het nieuwe commerciële contract.

De arbeiders waarvan de arbeidsovereenkomst is geschorst sedert meer dan 6 maanden, onmiddellijk voorafgaand aan de datum van inwerkingtreding van het nieuwe commerciële contract, blijven bij hun werkgever.

De onderneming die het onderhoudscontract heeft verworven, moet de vervangers die beschikken over een vervangingsovereenkomst voor de persoon waarvan de arbeidsovereenkomst is geschorst en die de voorwaarden, bepaald in artikel 3 vervullen, overnemen door middel van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur.

Wat met de arbeiders waarvan de arbeidsovereenkomst is geschorst omdat ze tijdskrediet genieten en hun vervangers en de arbeiders die voor de datum van overname van het commercieel contract, een volledige of deeltijds tijdskrediet hebben aangevraagd bij de werkgever die het onderhoudscontract verliest ? De arbeiders waarvan de arbeidsovereenkomst is geschorst (volledig of deeltijds) omwille van tijdskrediet (collectieve arbeidsovereenkomst nr. 77bis ) op de datum van overname van het commercieel contract blijven bij hun werkgever die het onderhoudscontract heeft verloren, voor zover dit tijdskrediet loopt op de datum van inwerkingtreding van het nieuwe commerciële contract. De vervanger die beschikt over een vervangingsovereenkomst voor de persoon in tijdskrediet en die de voorwaarden van artikel 3 vervult, treedt van rechtswege in dienst van de onderneming die het onderhoudscontract heeft verworven, door middel van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur.

De arbeider die voor de datum van overname van het commercieel contract, een volledige of deeltijds tijdskrediet (collectieve arbeidsovereenkomst nr. 77bis ) heeft aangevraagd bij de werkgever die het onderhoudscontract verliest, blijft in dienst van de werkgever die het commercieel contract heeft verloren. -Wie betaalt de feestdagen die vallen na de einddatum van het onderhoudscontract ? De arbeiders die aan de voorwaarden voldoen, treden van rechtswege in dienst op de datum waarop het nieuwe onderhoudscontract aanvangt.

Bijvoorbeeld : Het oude commerciële contract loopt af op 31 december en het nieuwe commerciële contract vangt aan op 2 januari. De onderneming die het commerciële contract heeft verloren moet 1 januari betalen.

Daarentegen, als het nieuwe commerciële contract aanvangt op 1 januari, neemt de onderneming die het contract heeft verworven de betaling van 1 januari ten laste. - Wat gebeurt er met de startbanen en de banenplannen ? Zijn de voordelen ook overdraagbaar op de nieuwe werkgever, aangezien er een nieuwe arbeidsovereenkomst is ? Startbaanovereenkomsten : De wet bepaalt dat de SBO automatisch eindigt bij beëindiging van de arbeidsovereenkomst (wet van 24 december 1999 ter bevordering van de werkgelegenheid - artikel 35, § 3).

Wanneer de SBO afloopt vóór de maximale periode (12 maanden), moet de jongere de directeur-generaal van de administratie van tewerkstelling en arbeid hiervan verwittigen (wet artikel 36).

Wat de mogelijkheid betreft om een nieuwe SBO af te sluiten, voorziet artikel 45 van de wet erin dat de nieuwe werknemer voor een nieuwe SBO in aanmerking komt, op voorwaarde dat de duur van de vorige SBO een termijn van 6 maanden niet overschrijdt teneinde in totaal een periode van 12 maanden SBO te genieten.

Vermits de collectieve arbeidsovereenkomst "personeelsovername" voorziet in de indiensttreding van rechtswege van de arbeiders die een anciënniteit van ten minste 9 maanden op de werf hebben, is een nieuwe SBO bij de nieuwe werkgever niet mogelijk.

Anderzijds is het logisch dat de werkgever die het contract verliest er belang bij heeft de SBO opnieuw in te schakelen.

Banenplannen : De overgenomen arbeiders voldoen niet meer aan de voorwaarde "werkzoekende". Daarom zijn de voordelen van de banenplannen niet overdraagbaar tussen bedrijven.

Anderzijds is het logisch dat de werkgever die het contract verliest er belang bij heeft de banenplannen opnieuw in te schakelen.

Wat in geval van onderbreking tussen twee dienstverleners. Met andere woorden, er is een periode van inactiviteit. Moet de onderneming die het contract verliest opzegging geven ? Wie neemt de feestdagen tijdens de inactiviteitsperiode ten laste ? In principe zijn deze gevallen beperkt tot de scholen.

Vermits de RVA in het algemeen de economische werkloosheid weigert te aanvaarden tijdens de schoolvakanties voor de arbeiders die de schoonmaak in scholen verzorgen, lossen de meeste schoonmaakbedrijven dit probleem op door opeenvolgende arbeidsovereenkomsten van bepaalde duur te sluiten + 1 september tot 30 juni). In geval van wijziging van dienstverlener van het onderhoudscontract, is er in dit geval geen probleem : de betrokken arbeiders treden van rechtswege in dienst van de onderneming die het contract verwerft vanaf het nieuwe schooljaar.

Andere ondernemingen gebruiken overeenkomsten van onbepaalde duur met een jaarlijkse opzegging die eindigt op 30 juni. In dit geval moet de vorige onderneming de betrokken arbeiders opzeggen, opzegging die zoals voorheen eindigt op 30 juni. Vanaf het nieuwe schooljaar treden de betrokken arbeiders van rechtswege in dienst van de nieuwe dienstverlener.

Voor wat betreft de feestdagen verwijzen wij naar artikel 14 van het koninklijk besluit van 18 april 1974 tot bepaling van de algemene wijze van uitvoering van de wet van 4 januari 1974 betreffende de feestdagen (Belgisch Staatsblad van 31 januari 1974) dat de uitleg geeft over de betaling van het loon voor feestdagen na beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Concreet is het loon van 21 juli ten laste van de onderneming die het onderhoudscontract verliest.

Wat met de arbeiders, vervangers van bruggepensioneerden ? Indien deze arbeiders aan de voorwaarden voor een indiensttreding van rechtswege voldoen, moet de nieuwe onderneming ze overnemen, behalve als de vorige onderneming het nodige heeft gedaan om ze opnieuw in te schakelen.

Art. 4.De onderneming die het onderhoudscontract verwerft, moet per aangetekende brief inlichtingen inwinnen bij de onderneming die het onderhoudscontract verliest omtrent het personeelsbestand (naam en adres, aantal arbeidsuren op de werf, anciënniteit op de werf). Dit verzoek om informatie moet gedaan worden binnen de week volgend op de verwerving van het onderhoudscontract en heeft uitwerking op de derde werkdag volgend op de datum van de verzending.

De onderneming die het onderhoudscontract verliest, beschikt over een termijn van drie werkdagen om de bedoelde informatie te bezorgen. De informatie zal worden bezorgd per aangetekende brief en heeft uitwerking op de derde werkdag volgend op de datum van de verzending; de periode van drie dagen neemt een aanvang op de dag waarop de brief, verzonden door de onderneming die het contract verwerft, uitwerking heeft.

Zij bevat eveneens een kopie van de arbeidsovereenkomsten betreffende het verloren contract.

De onderneming die het contract verliest, die het gehele of een deel van het op de werf tewerkgesteld personeel, met hun akkoord, wenst in dienst te houden, moet zijn opvolger hiervan op de hoogte stellen op het moment dat de inlichtingen wordt bezorgd.

De te bezorgen informatie zal worden verstrekt op gestandaardiseerde documenten. Een model van dit document is als bijlage bij deze collectieve arbeidsovereenkomst gevoegd.

De nieuwe onderneming die vaststelt dat de, door de onderneming die het contract verloren heeft, overgemaakte informatie onvolledig of foutief is, beschikt over een termijn van drie werkdagen om, per aangetekende brief, bijkomende informatie te vragen aan de vorige onderneming. Deze vraag om bijkomende informatie moet gebeuren binnen de drie werkdagen; de periode van drie dagen neemt een aanvang op de dag waarop de brief, verzonden door de vorige onderneming, uitwerking heeft.

De vorige onderneming beschikt over een termijn van drie werkdagen om de vraag om bijkomende informatie te beantwoorden. De bijkomende informatie wordt bezorgd per aangetekende brief en heeft uitwerking op de derde werkdag volgend op de datum van de verzending; de periode van drie dagen neemt een aanvang op de dag waarop de brief, verzonden door de onderneming die het contract verwerft, uitwerking heeft.

Kopie van alle informatie, gevraagd en verzonden, moet, per aangetekende brief, worden bezorgd aan het "Sociaal Fonds voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen". In geval van geschil zal er alleen rekening worden gehouden met de informatie die aan het "Sociaal Fonds voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen" werd bezorgd.

De vorige onderneming die de juiste en volledige inlichtingen niet binnen de vastgelegde termijnen bezorgt, geeft blijk van haar verlangen om al haar personeel te behouden, personeel dat zij opnieuw moet inschakelen.

De nieuwe onderneming die geen bijkomende informatie vraagt binnen de voorziene termijnen, na te hebben vastgesteld dat de bezorgde inlichtingen foutief of onvolledig zijn, moet al het personeel dat 9 maanden anciënniteit op de werf heeft overnemen.

Commentaar : Een schematische voorstelling van de termijnen is als bijlage bij deze collectieve arbeidsovereenkomst gevoegd.

Art. 5.De onderneming die het onderhoudscontract verliest en de onderneming die het onderhoudscontract verwerft, zijn verplicht de ondernemingsraad, of bij ontstentenis de vakorganisatie, of bij ontstentenis de vertegenwoordigers van de in het paritair comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen vertegenwoordigde vakorganisaties, op de hoogte te brengen van de contractoverdracht.

Ten laatste een week voor het einde van zijn onderhoudscontract, licht de onderneming die het contract verliest, bij aangetekende brief, de arbeiders in over de datum vanaf wanneer zij, van rechtswege en omwille van overdracht van onderhoudscontract, onder contract komen van de onderneming die het onderhoudscontract heeft verworven.

Art. 6.De onderneming die het contract heeft verworven, verbindt zich ertoe de overgenomen arbeiders niet te ontslaan of hun uren te verminderen om een economische reden gedurende een periode van zes maanden. Deze periode wordt echter op 3 maanden gebracht voor de overdrachten van onderhoudscontracten waarbij minder dan 3 arbeiders betrokken zijn.

De ondernemingen die deze bepaling overtreden zullen verplicht zijn de kosten van de bijzondere vergoeding voor arbeiders in geval van ontslag om economische redenen terug te betalen aan het "Sociaal Fonds voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen", behalve indien zij beschikken over een schriftelijk akkoord dat de vooraf met de gewestelijke secretarissen, vertegenwoordigers van de in het paritair comité vertegenwoordigde vakverenigingen, onderhandelde rechtvaardiging bevat.

Art. 7.De niet exclusief op de overgenomen werf tewerkgestelde arbeiders, wordt, door de onderneming die het contract verliest, een nieuwe arbeidsovereenkomst aangeboden die het aantal resterende uren dekt.

Commentaar : De ruitenwassers zijn uitgesloten van de toepassing van de collectieve arbeidsovereenkomst, behalve indien zij exclusief toegewezen zijn aan het overgedragen commercieel contract.

De vlinderploegen zijn uitgesloten van de toepassing van de collectieve arbeidsovereenkomst, behalve indien zij exclusief toegewezen zijn aan het overgedragen commercieel contract.

Art. 8.De sociale partners verbinden zich ertoe deze collectieve arbeidsovereenkomst stipt uit te voeren en geen beroep te doen op enige andere regelgeving die de materie inzake contractoverdracht zou kunnen beheersen, noch dergelijk beroep op enige wijze te ondersteunen.

Art. 9.Elke betwisting in verband met de toepassing van deze collectieve arbeidsovereenkomst valt onder de bevoegdheid van het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen.

Art. 10.Deze collectieve arbeidsovereenkomst treedt in werking op 1 mei 2003. Zij wordt gesloten voor onbepaalde tijd en kan eventueel door een der partijen worden opgezegd, mits inachtneming van een opzeggingstermijn van drie maanden.

Opzegging geschiedt bij een ter post aangetekende brief gericht aan de voorzitter van het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen.

Zij vervangt de collectieve arbeidsovereenkomst van 15 juni 2001, betreffende personeelsovername ten gevolge van een overdracht van een onderhoudscontract, algemeen verbindend verklaard bij koninklijk besluit van 26 februari 2002, Belgisch Staatsblad van 17 mei 2002.

Gezien om te worden gevoegd bij het koninklijk besluit van 19 juli 2006.

De Minister van Werk, P. VANVELTHOVEN

Bijlage 1 aan de collectieve arbeidsovereenkomst van 12 mei 2003, gesloten in het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen, betreffende de personeelsovername ten gevolge van een overdracht van een onderhoudscontract Schematische voorstelling van de eventuele overname van beschermde werknemers Voor de raadpleging van de tabel, zie beeld Gezien om te worden gevoegd bij het koninklijk besluit van 19 juli 2006.

De Minister van Werk, P. VANVELTHOVEN

Bijlage 2 aan de collectieve arbeidsovereenkomst van 12 mei 2003, gesloten in het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen, betreffende de personeelsovername ten gevolge van een overdracht van een onderhoudscontract Standaardlijst personeelsovername (te typen) Voor de raadpleging van de tabel, zie beeld (1) A = beschermd;B = anciënniteit op werf minder dan 9 of 24 maanden; C = heeft reklassering bij vorige onderneming aanvaard. (2) Aantal dagen Ondergetekende, ................................ (naam), ............................................. (functie) verklaart dat de hierboven vermelde inlichtingen volledig en in overeenstemming met de werkelijkheid zijn.

Gedaan te ................................, op ............................ Handtekening ...................................................

Gezien om te worden gevoegd bij het koninklijk besluit van 19 juli 2006.

De Minister van Werk, P. VANVELTHOVEN

Bijlage 3 aan de collectieve arbeidsovereenkomst van 12 mei 2003, gesloten in het Paritair Comité voor de schoonmaak- en ontsmettingsondernemingen, betreffende de personeelsovername ten gevolge van een overdracht van een onderhoudscontract Schematische voorstelling van de termijnen Nieuwe onderneming Vorige onderneming Voor de raadpleging van de tabel, zie beeld De aangeduide termijnen zijn maximumtermijnen.

Gezien om te worden gevoegd bij het koninklijk besluit van 19 juli 2006.

De Minister van Werk, P. VANVELTHOVEN

^