Etaamb.openjustice.be
Vergunning
gepubliceerd op 27 december 2006

Federaal Agentschap voor nucleaire controle. - Kennisgeving. - Vergunning tot wijziging van een inrichting van klasse I met toepassing van artikelen 6 en 12 van het koninklijk besluit van 20 juli 2001 houdende algemeen reglement op de bescherming v Bij koninklijk besluit van 24 september 2006, in werking tredend de dag van de ondertekening, wordt(...)

bron
federale overheidsdienst binnenlandse zaken
numac
2006000876
pub.
27/12/2006
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BINNENLANDSE ZAKEN


Federaal Agentschap voor nucleaire controle. - Kennisgeving. - Vergunning tot wijziging van een inrichting van klasse I met toepassing van artikelen 6 en 12 van het koninklijk besluit van 20 juli 2001 houdende algemeen reglement op de bescherming van de bevolking, van de werknemers en het leefmilieu tegen het gevaar van de ioniserende stralingen Bij koninklijk besluit van 24 september 2006, in werking tredend de dag van de ondertekening, wordt de instelling van openbaar nut « Institut national des Radioéléments » (IRE), gelegen te Fleurus, vergund om de uitbreiding « D » van gebouw 17 in gebruik te nemen en de tijdelijke beheer van radioactief afval in het afgewerkte gebouw te reorganiseren.

U kunt tegen deze beslissing overeenkomstig de artikelen 14 en 17 van de gecoördineerde wetten op de Raad van State, een verzoekschrift tot schorsing en/of nietigverklaring instellen bij de Raad van State. Dit verzoekschrift dient binnen de zestig dagen na de schriftelijke kennisgeving van de beslissing door middel van een aangetekend schrijven met één origineel en respectievelijk 9 (voor vordering tot schorsing) en 4 (voor verzoekschrift tot nietigverklaring) eensluidend verklaarde kopieën van het verzoekschrift te worden ingediend.

De nadere vormvoorschriften van het verzoekschrift staan omschreven in het koninklijk besluit van 5 december 1991 tot bepaling van de rechtspleging in kort geding voor de Raad van State (schorsing) en in het besluit van de Prins Regent van 23 augustus 1948 (nietigverklaring).

^