Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 25 mei 2021

Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control c.v., Laarbeekl G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-007 "Gids voor de in(...)

bron
federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
numac
2021041393
pub.
25/05/2021
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN


Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten type koninklijk besluit prom. 14/11/2003 pub. 12/12/2003 numac 2003023054 bron federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen sluiten betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control c.v., Laarbeeklaan 79 bus 7, 1731 Zellik, Tel. +32 (0)2 466 30 21 - erkenningsnummer CI-016 tot en met 19 november 2021 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen: G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voedingswaren" G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horecasector" G-039 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de groothandel in voedingswaren" G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl.: - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; - Module GL - Bewerking en verwerking van groenten en fruit; - Module CP - Consumptie ter plaatse: ontkoppelde bereiding, bediening op afdelingen en buffetten; - Module DA - Dierlijke bijproducten; - Module FR - Gefrituurde gerechten; - Module GI - Softijs en consumptie-ijs - Module PT - Pita; - Module SA - Productie van belegde broodjes; - Module TD - Tapinstallaties; - Module NF - Verkoop van non-food; - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten; - Module VP - Verse, bewerkte en verwerkte visserijproducten."

^