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2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Quality Control c.v., Laarbeekl G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-007 "Gids
voor de in(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control c.v., Laarbeekl G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-007 "Gids voor de in(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2021 inclus, l G-003 " Guide d'autocontrôle en boucherie-charcuterie » G-007 " Guide pour l'instaurat(...) |
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| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2021 | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control c.v., | inclus, l'organisme certificateur Quality Control c.v., Laarbeeklaan |
| Laarbeeklaan 79 bus 7, 1731 Zellik, Tel. +32 (0)2 466 30 21 - | 79 bus 7, 1731 Zellik, Tél. +32 (0)2 466 30 21 - n° d'agrément CI-016, |
| erkenningsnummer CI-016 tot en met 19 november 2021 erkend in het | |
| kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de | dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basé sur |
| gidsen: | les guides : |
| G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" | G-003 " Guide d'autocontrôle en boucherie-charcuterie » |
| G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-007 " Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
| detailhandel in algemene voedingswaren" | commerce de détail en alimentation » |
| G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de | G-023 " Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le |
| Horecasector" | secteur Horeca » |
| G-039 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-039 " Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
| groothandel in voedingswaren" | commerce de gros en alimentation » |
| G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, | G-044 " Guide d'autocontrôle générique pour le secteur B2C, manuel |
| praktijkhandboek incl.: | pratique incl.: |
| - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; | - Module AT - Vente ambulante et temporaire ; |
| - Module GL - Bewerking en verwerking van groenten en fruit; | - Module GL - Préparation et transformation de fruits et légumes ; |
| - Module CP - Consumptie ter plaatse: ontkoppelde bereiding, bediening | - Module CP - Consommation sur place : production en liaison, service |
| op afdelingen en buffetten; | dans les unités et buffets ; |
| - Module DA - Dierlijke bijproducten; | - Module DA - Sous-produits animaux ; |
| - Module FR - Gefrituurde gerechten; | - Module FR - Préparations frites ; |
| - Module GI - Softijs en consumptie-ijs | - Module GI - Glace à l'italienne et glace de consommation ; |
| - Module PT - Pita; | - Module PT - Pita ; |
| - Module SA - Productie van belegde broodjes; | - Module SA - Production de sandwichs garnis ; |
| - Module TD - Tapinstallaties; | - Module TD - Installation de débit ; |
| - Module NF - Verkoop van non-food; | - Module NF - Vente de non-food ; |
| - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten; | - Module VE - Viande fraîche, préparations de viande et produits de |
| - Module VP - Verse, bewerkte en verwerkte visserijproducten." | viande ; - Module VP - Produits de la pêche frais, préparés et transformés. » |