Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 03 november 2017

Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV, Hoge Barrierestra G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" G-007 "Gids voor de invoering van(...)

bron
federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
numac
2017013878
pub.
03/11/2017
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN


Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten type koninklijk besluit prom. 14/11/2003 pub. 12/12/2003 numac 2003023054 bron federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen sluiten betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV, Hoge Barrierestraat 2, 8800 Roeselare, Tel. 0800 266 51, erkenningsnummer CI-019 tot en met 11 november 2020 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voedingswaren" G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector" G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen" G-026 "Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij" G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl. : - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; - Module BP - Brood, banket en chocolade; - Module CP - Consumptie ter plaatse: ontkoppelde bereiding, bediening op afdelingen en buffetten; - Module DA - Dierlijke bijproducten; - Module FR - Gefrituurde gerechten; - Module BM - Melkkeukens; - Module PT - Pita; - Module SA - Productie van belegde broodjes; - Module GI - Softijs en consumptie-ijs; - Module TD - Tapinstallaties; - Module NF - Verkoop van non-food; - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten."

^