← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Foodcheck NV, Hoge Barrierestra G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" G-007 "Gids voor de invoering van(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV, Hoge Barrierestra G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" G-007 "Gids voor de invoering van(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 11 novembre 2020 inclus, l G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie » G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'au(...) |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 11 novembre 2020 | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV, Hoge | inclus, l'organisme certificateur Foodcheck NV, Hoge Barrierestraat 2, |
| Barrierestraat 2, 8800 Roeselare, Tel. 0800 266 51, erkenningsnummer | 8800 Roeselare, Tél. 0800 266 51, n° d'agrément CI-019, dans le cadre |
| CI-019 tot en met 11 november 2020 erkend in het kader van de | |
| validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur des guides : |
| G-003 "Gids voor de autocontrole in de slagerij" | G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie » |
| G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
| detailhandel in algemene voedingswaren" | commerce de détail en alimentation générale » |
| G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca | G-023 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle dans le |
| sector" | secteur Horeca » |
| G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en | G-025 « Guide d'autocontrôle pour le secteur des cuisines de |
| verzorgingsinstellingen" | collectivités et les maisons de soins » |
| G-026 "Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij" | G-026 « Guide d'autocontrôle pour les boulangeries et pâtisseries » |
| G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, | G-044 « Guide générique d'autocontrôle pour les secteurs B2C, manuel |
| praktijkhandboek incl. : | pratique incl. : |
| - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; | - Module AT - Vente ambulante et temporaire ; |
| - Module BP - Brood, banket en chocolade; | - Module BP - Pain, pâtisserie et chocolat ; |
| - Module CP - Consumptie ter plaatse: ontkoppelde bereiding, bediening | - Module CP - Consommation sur place : production en liaison, service |
| op afdelingen en buffetten; | dans les unités et buffets ; |
| - Module DA - Dierlijke bijproducten; | - Module DA - Sous-produits animaux ; |
| - Module FR - Gefrituurde gerechten; | - Module FR - Préparations frites ; |
| - Module BM - Melkkeukens; | - Module BM - Biberonneries ; |
| - Module PT - Pita; | - Module PT - Pita ; |
| - Module SA - Productie van belegde broodjes; | - Module SA - Production de sandwichs garnis ; |
| - Module GI - Softijs en consumptie-ijs; | - Module GI - Glace à l'italienne et glace de consommation ; |
| - Module TD - Tapinstallaties; | - Module TD - Installation de débit ; |
| - Module NF - Verkoop van non-food; | - Module NF - Vente de non-food ; |
| - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten." | - Module VE - Viande fraîche, préparations de viande et produits de |
| viande. » | |