Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 21 januari 2000

Algemene Diensten Nationale Orden Personen vreemd aan het Bestuur Bij koninklijke besluiten van 1 maart 1999 worden navermelde onderscheidingen verleend : 1° Contingent « Verkeerswezen » Leopol(...) Ridder De heer Georges Willy, ondervoorzitter van de Franstalige Raad van Belgische Autobus- en(...)

bron
ministerie van verkeer en infrastructuur
numac
1999014264
pub.
21/01/2000
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN VERKEER EN INFRASTRUCTUUR


Algemene Diensten Nationale Orden (Beweging van 15 november 1998) Personen vreemd aan het Bestuur Bij koninklijke besluiten van 1 maart 1999 worden navermelde onderscheidingen verleend : 1° Contingent « Verkeerswezen » Leopoldsorde Ridder De heer Georges Willy, ondervoorzitter van de Franstalige Raad van Belgische Autobus- en Autocarsondernemers en van Reisorganisatoren. Kroonorde Officier De heer Theunis, Jozef, voorzitter van de Royal Antwerp Aviation Club.

Ridder De heer Braet, Roger, beheerder van het Autobuscomité bij de Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers en van Reisorganisatoren.

De heer Pauly, Paul, algemene ere-president bij de Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers en van Reisorganisatoren.

Orde van Leopold II Ridder De heer Renard, Léon, lid van de Belgische Federatie van Autobus- en Autocarondernemers en van Reisorganisatoren. 2° Maritiem contingent Orde van Leopold II De heer Van Helden, Didier, gezagvoerder. Zij nemen op 15 november 1998 hun rang in de Orde in.

^