← Terug naar "Geconsolideerde lijst van de gidsen voor goede hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene voedingsmiddelenhygiëne "
Geconsolideerde lijst van de gidsen voor goede hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene voedingsmiddelenhygiëne | Liste consolidée des guides de bonnes pratiques d'hygiène approuvés par l'Inspection générale des Denrées alimentaires, conformément aux dispositions des articles 6 et 7 de l'arrêté royal du 7 février 1997 relatif à l'hygiène générale des denrées alimentaires |
---|---|
MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN, VOLKSGEZONDHEID EN LEEFMILIEU | MINISTERE DES AFFAIRES SOCIALES, DE LA SANTE PUBLIQUE ET DE L'ENVIRONNEMENT |
13 AUGUSTUS 2001. - Geconsolideerde lijst van de gidsen voor goede | 13 AOUT 2001. - Liste consolidée des guides de bonnes pratiques |
hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, | d'hygiène approuvés par l'Inspection générale des Denrées |
overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het | alimentaires, conformément aux dispositions des articles 6 et 7 de |
koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene | l'arrêté royal du 7 février 1997 relatif à l'hygiène générale des |
voedingsmiddelenhygiëne | denrées alimentaires |
1) Sector van de brood- en banketbakkerij : | 1) Secteur de la boulangerie/pâtisserie : |
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de | - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène en boulangerie |
broodbakkerij banketbakkerij chocoladeverwerking ijsbereiding"; | pâtisserie chocolaterie glacerie"; |
- Versie : 4 februari 2000; | - Version : 4 février 2000; |
- Datum goedkeuring : 7 februari 2000; | - Date d'approbation : 7 février 2000; |
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : Nationale | - Fédération professionnelle auprès de laquelle le guide peut être |
Belgische Federatie van de Broodbakkerij Banketbakkerij | obtenu : Confédération belge de la Boulangerie Pâtisserie Chocolaterie |
Chocoladebewerking IJsbereiding (B.B.C.I.), De Mettewielaan 83 (B.42), | Glacerie (B.P.C.G.), boulevard Louis De Mettewie 83 (B.42), 1080 |
1080 BRUXELLES. | BRUXELLES. |
2) HORECA-sector : | 2) Secteur HORECA : |
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken voor de | - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène pour le |
HORECA"; | secteur HORECA"; |
- Versie : december 2000; | - Version : décembre 2000; |
- Datum goedkeuring : 10 januari 2000; | - Date d'approbation : 10 janvier 2000; |
- Beroepsverenigingen waar de gids kan worden bekomen : | - Fédérations professionnelles auprès desquelles le guide peut être |
- FED. HORECA Vlaanderen, Anspachlaan 111, B4, 1000 BRUSSEL, e-mail : | obtenu : - FED. HORECA Vlaanderen, 111, B4, boulevard Anspach, 1000 BRUXELLES, |
fed.vlaanderen@horeca.be | e-mail : fed.vlaanderen@horeca.be |
- FED. HORECA Brussel-Bruxelles, Anspachlaan 111, B4, 1000 BRUSSEL, | - FED. HORECA Bruxelles-Brussel, 111 B4, boulevard Anspach, 1000 |
e-mail : fed.brussel@horeca.be | BRUXELLES, e-mail : fed.bruxelles@horeca.be |
- FED. HORECA Wallonie, Chaussée de Charleroi 83, 5000 NAMEN, e-mail : | - FED. HORECA Wallonie, 83, chaussée de Charleroi, 5000 NAMUR, e-mail |
fed.wallonie@horeca.be | : fed.wallonie@horeca.be |
3) Sector van de verzorgingsinstellingen : | 3) Secteur des établissements de soins : |
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken bij de | - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène dans la |
voedselvoorziening in grootkeukens en verzorgingsinstellingen"; | préparation des repas pour les cuisines des collectivités et les maisons de soins"; |
- Versie : eerste versie : februari 2001; | - Version : première version : février 2001; |
- Datum goedkeuring : 26 februari 2001; | - Date d'approbation : 26 février 2001; |
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : | - Fédération professionnelle auprès de laquelle le guide peut être |
VGRB, t.a.v. dhr. Dirk Lemaître, Eikenberglaan 23, 3020 Winksele, tel. | obtenu : VGRB, à l'attn. de Mr. Dirk Lemaître, Eikenberglaan, 23, 3020 |
en Fax : 016/489798, e-mail : VGRB@VGRB.be | Winksele, tél. et Fax : 016/489798, e-mail : VGRB@VGRB.be |
4) Sector van de industriële maalderijen : | 4) Secteur des meuneries industrielles : |
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de | - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène dans le |
Belgische Maalderijsector"; | secteur de la Meunerie belge"; |
- Versie : eerste versie : 5 maart 2001; | - Version : première version : 5 mars 2001; |
- Datum goedkeuring : 22 maart 2001; | - Date d'approbation : 22 mars 2001; |
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : | - Fédération professionnelle auprès de laquelle le guide peut être |
Koninklijke Vereniging der Belgische Maalders, t.a.v. Dhr. S.E. | obtenu : Association royale des Meuniers belges, à l'attn. de Mr. S.E. Incalza, |
Incalza, Kortenberglaan 172/3, 1000, Brussel, tel. : 02/7430800, Fax : | 172/3, avenue de Cortenberg, 1000 Bruxelles, tél. : 02/7430800, Fax : |
02/7430842, e-mail : kvbm.armb@village.uunet.be | 02/7430842, e-mail : kvbm.armb@village.uunet.be |
5) Sector van de frituur : | 5) Secteur de la friterie; |
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygienische praktijken in de | - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène dans la |
frituur"; | friterie"; |
- Versie : april 2001; | - Version : avril 2001; |
- Datum goedkeuring : 17 mei 2001; | - Date d'approbation : 17 mai 2001; |
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : vzw NAVEFRI, | - Fédération professionnelle auprès de laquelle le guide peut être |
t.a.v. dhr. L. Decraeye, Arabiestraat 22, 7612, Saint-Sauveur, tel. : | obtenu : UNAFRI asbl, à l'attn. de Mr. L. Decraeye, rue d'Arabie 22, |
069/769055, Fax. : 069/767109. | 7612 Saint-Sauveur, tél. : 069/769055, Fax. : 069/767109. |
6) Sector van de aardappelhandel : | 6) Secteur du commerce en pommes de terre : |
- Titel van de gids : "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de | - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène pour le négoce |
aardappelhandel"; | en pommes de terre"; |
- Versie : 23 mei 2001; | - Version : 23 mai 2001; |
- Datum goedkeuring : 30 mei 2001; | - Date d'approbation : 30 mai 2001; |
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : BELGAPOM upr, | - Fédération professionnelle auprès de laquelles le guide peut être |
Spastraat 8, 1000 Brussel, Tel. : 02/238.06.20-23, fax : 02/238.04.08, | obtenu : BELGAPOM upr, rue de Spa, 8, 1000 Bruxelles, Tél. : |
e-mail : belgapom@kmonet.be | 02/238.06.20-23, fax : 02/238.04.08, e-mail : belgapom@kmonet.be |
7) Sectoren van de aardappelschilbedrijven en van de aardappelhandelverwerkendebedrijven : | 7) Secteurs de l'épluchage et de la transformation des pommes de terre |
- Titels van de gidsen : | : - Titres des guides : |
- "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de | - "Guide de bonnes pratiques d'hygiène pour les entreprises |
aardappelschilbedrijven"; | d'épluchage de pommes de terre"; |
- "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de | - "Guide de bonnes pratiques d'hygiène pour le secteur de la |
aardappelhandelverwerkende sector"; | transformation de pommes de terre"; |
- Versie : mei 2001; | - Version : mai 2001; |
- Datum goedkeuring : 13 juni 2001; | - Date d'approbation : 13 juin 2001; |
- Beroepsvereniging waar de gidsen kan worden bekomen : BELGAPOM upr, | - Fédération professionnelle auprès de laquelle les guides peuvent |
Spastraat 8, 1000, Brussel, tel. : 02/238.06.20-23, fax : | être obtenus : BELGAPOM upr, rue de Spa 8, 1000, Bruxelles, tél. : |
02/238.04.08, e-mail : belgapom@kmonet.be | 02/238.06.20-23, fax : 02/238.04.08, e-mail : belgapom@kmonet.be |
Deze lijst vervangt de eerder gepubliceerde lijst.. | Cette liste remplace la liste publiée antérieurement. |