Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Lijst van 13/08/2001
← Terug naar "Geconsolideerde lijst van de gidsen voor goede hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene voedingsmiddelenhygiëne "
Geconsolideerde lijst van de gidsen voor goede hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene voedingsmiddelenhygiëne Liste consolidée des guides de bonnes pratiques d'hygiène approuvés par l'Inspection générale des Denrées alimentaires, conformément aux dispositions des articles 6 et 7 de l'arrêté royal du 7 février 1997 relatif à l'hygiène générale des denrées alimentaires
MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN, VOLKSGEZONDHEID EN LEEFMILIEU MINISTERE DES AFFAIRES SOCIALES, DE LA SANTE PUBLIQUE ET DE L'ENVIRONNEMENT
13 AUGUSTUS 2001. - Geconsolideerde lijst van de gidsen voor goede 13 AOUT 2001. - Liste consolidée des guides de bonnes pratiques
hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, d'hygiène approuvés par l'Inspection générale des Denrées
overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het alimentaires, conformément aux dispositions des articles 6 et 7 de
koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene l'arrêté royal du 7 février 1997 relatif à l'hygiène générale des
voedingsmiddelenhygiëne denrées alimentaires
1) Sector van de brood- en banketbakkerij : 1) Secteur de la boulangerie/pâtisserie :
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène en boulangerie
broodbakkerij banketbakkerij chocoladeverwerking ijsbereiding"; pâtisserie chocolaterie glacerie";
- Versie : 4 februari 2000; - Version : 4 février 2000;
- Datum goedkeuring : 7 februari 2000; - Date d'approbation : 7 février 2000;
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : Nationale - Fédération professionnelle auprès de laquelle le guide peut être
Belgische Federatie van de Broodbakkerij Banketbakkerij obtenu : Confédération belge de la Boulangerie Pâtisserie Chocolaterie
Chocoladebewerking IJsbereiding (B.B.C.I.), De Mettewielaan 83 (B.42), Glacerie (B.P.C.G.), boulevard Louis De Mettewie 83 (B.42), 1080
1080 BRUXELLES. BRUXELLES.
2) HORECA-sector : 2) Secteur HORECA :
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken voor de - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène pour le
HORECA"; secteur HORECA";
- Versie : december 2000; - Version : décembre 2000;
- Datum goedkeuring : 10 januari 2000; - Date d'approbation : 10 janvier 2000;
- Beroepsverenigingen waar de gids kan worden bekomen : - Fédérations professionnelles auprès desquelles le guide peut être
- FED. HORECA Vlaanderen, Anspachlaan 111, B4, 1000 BRUSSEL, e-mail : obtenu : - FED. HORECA Vlaanderen, 111, B4, boulevard Anspach, 1000 BRUXELLES,
fed.vlaanderen@horeca.be e-mail : fed.vlaanderen@horeca.be
- FED. HORECA Brussel-Bruxelles, Anspachlaan 111, B4, 1000 BRUSSEL, - FED. HORECA Bruxelles-Brussel, 111 B4, boulevard Anspach, 1000
e-mail : fed.brussel@horeca.be BRUXELLES, e-mail : fed.bruxelles@horeca.be
- FED. HORECA Wallonie, Chaussée de Charleroi 83, 5000 NAMEN, e-mail : - FED. HORECA Wallonie, 83, chaussée de Charleroi, 5000 NAMUR, e-mail
fed.wallonie@horeca.be : fed.wallonie@horeca.be
3) Sector van de verzorgingsinstellingen : 3) Secteur des établissements de soins :
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken bij de - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène dans la
voedselvoorziening in grootkeukens en verzorgingsinstellingen"; préparation des repas pour les cuisines des collectivités et les maisons de soins";
- Versie : eerste versie : februari 2001; - Version : première version : février 2001;
- Datum goedkeuring : 26 februari 2001; - Date d'approbation : 26 février 2001;
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : - Fédération professionnelle auprès de laquelle le guide peut être
VGRB, t.a.v. dhr. Dirk Lemaître, Eikenberglaan 23, 3020 Winksele, tel. obtenu : VGRB, à l'attn. de Mr. Dirk Lemaître, Eikenberglaan, 23, 3020
en Fax : 016/489798, e-mail : VGRB@VGRB.be Winksele, tél. et Fax : 016/489798, e-mail : VGRB@VGRB.be
4) Sector van de industriële maalderijen : 4) Secteur des meuneries industrielles :
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène dans le
Belgische Maalderijsector"; secteur de la Meunerie belge";
- Versie : eerste versie : 5 maart 2001; - Version : première version : 5 mars 2001;
- Datum goedkeuring : 22 maart 2001; - Date d'approbation : 22 mars 2001;
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : - Fédération professionnelle auprès de laquelle le guide peut être
Koninklijke Vereniging der Belgische Maalders, t.a.v. Dhr. S.E. obtenu : Association royale des Meuniers belges, à l'attn. de Mr. S.E. Incalza,
Incalza, Kortenberglaan 172/3, 1000, Brussel, tel. : 02/7430800, Fax : 172/3, avenue de Cortenberg, 1000 Bruxelles, tél. : 02/7430800, Fax :
02/7430842, e-mail : kvbm.armb@village.uunet.be 02/7430842, e-mail : kvbm.armb@village.uunet.be
5) Sector van de frituur : 5) Secteur de la friterie;
- Titel van de gids : "Gids voor goede hygienische praktijken in de - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène dans la
frituur"; friterie";
- Versie : april 2001; - Version : avril 2001;
- Datum goedkeuring : 17 mei 2001; - Date d'approbation : 17 mai 2001;
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : vzw NAVEFRI, - Fédération professionnelle auprès de laquelle le guide peut être
t.a.v. dhr. L. Decraeye, Arabiestraat 22, 7612, Saint-Sauveur, tel. : obtenu : UNAFRI asbl, à l'attn. de Mr. L. Decraeye, rue d'Arabie 22,
069/769055, Fax. : 069/767109. 7612 Saint-Sauveur, tél. : 069/769055, Fax. : 069/767109.
6) Sector van de aardappelhandel : 6) Secteur du commerce en pommes de terre :
- Titel van de gids : "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de - Titre du guide : "Guide de bonnes pratiques d'hygiène pour le négoce
aardappelhandel"; en pommes de terre";
- Versie : 23 mei 2001; - Version : 23 mai 2001;
- Datum goedkeuring : 30 mei 2001; - Date d'approbation : 30 mai 2001;
- Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : BELGAPOM upr, - Fédération professionnelle auprès de laquelles le guide peut être
Spastraat 8, 1000 Brussel, Tel. : 02/238.06.20-23, fax : 02/238.04.08, obtenu : BELGAPOM upr, rue de Spa, 8, 1000 Bruxelles, Tél. :
e-mail : belgapom@kmonet.be 02/238.06.20-23, fax : 02/238.04.08, e-mail : belgapom@kmonet.be
7) Sectoren van de aardappelschilbedrijven en van de aardappelhandelverwerkendebedrijven : 7) Secteurs de l'épluchage et de la transformation des pommes de terre
- Titels van de gidsen : : - Titres des guides :
- "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de - "Guide de bonnes pratiques d'hygiène pour les entreprises
aardappelschilbedrijven"; d'épluchage de pommes de terre";
- "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de - "Guide de bonnes pratiques d'hygiène pour le secteur de la
aardappelhandelverwerkende sector"; transformation de pommes de terre";
- Versie : mei 2001; - Version : mai 2001;
- Datum goedkeuring : 13 juni 2001; - Date d'approbation : 13 juin 2001;
- Beroepsvereniging waar de gidsen kan worden bekomen : BELGAPOM upr, - Fédération professionnelle auprès de laquelle les guides peuvent
Spastraat 8, 1000, Brussel, tel. : 02/238.06.20-23, fax : être obtenus : BELGAPOM upr, rue de Spa 8, 1000, Bruxelles, tél. :
02/238.04.08, e-mail : belgapom@kmonet.be 02/238.06.20-23, fax : 02/238.04.08, e-mail : belgapom@kmonet.be
Deze lijst vervangt de eerder gepubliceerde lijst.. Cette liste remplace la liste publiée antérieurement.
^