gepubliceerd op 04 september 2001
Geconsolideerde lijst van de gidsen voor goede hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene voedingsmiddelenhygiëne
MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN, VOLKSGEZONDHEID EN LEEFMILIEU
13 AUGUSTUS 2001. - Geconsolideerde lijst van de gidsen voor goede hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene voedingsmiddelenhygiëne
1) Sector van de brood- en banketbakkerij : - Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de broodbakkerij banketbakkerij chocoladeverwerking ijsbereiding"; - Versie : 4 februari 2000; - Datum goedkeuring : 7 februari 2000; - Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : Nationale Belgische Federatie van de Broodbakkerij Banketbakkerij Chocoladebewerking IJsbereiding (B.B.C.I.), De Mettewielaan 83 (B.42), 1080 BRUXELLES. 2) HORECA-sector : - Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken voor de HORECA"; - Versie : december 2000; - Datum goedkeuring : 10 januari 2000; - Beroepsverenigingen waar de gids kan worden bekomen : - FED. HORECA Vlaanderen, Anspachlaan 111, B4, 1000 BRUSSEL, e-mail : fed.vlaanderen@horeca.be - FED. HORECA Brussel-Bruxelles, Anspachlaan 111, B4, 1000 BRUSSEL, e-mail : fed.brussel@horeca.be - FED. HORECA Wallonie, Chaussée de Charleroi 83, 5000 NAMEN, e-mail : fed.wallonie@horeca.be 3) Sector van de verzorgingsinstellingen : - Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken bij de voedselvoorziening in grootkeukens en verzorgingsinstellingen"; - Versie : eerste versie : februari 2001; - Datum goedkeuring : 26 februari 2001; - Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : VGRB, t.a.v. dhr. Dirk Lemaître, Eikenberglaan 23, 3020 Winksele, tel. en Fax : 016/489798, e-mail : VGRB@VGRB.be 4) Sector van de industriële maalderijen : - Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de Belgische Maalderijsector"; - Versie : eerste versie : 5 maart 2001; - Datum goedkeuring : 22 maart 2001; - Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : Koninklijke Vereniging der Belgische Maalders, t.a.v. Dhr. S.E. Incalza, Kortenberglaan 172/3, 1000, Brussel, tel. : 02/7430800, Fax : 02/7430842, e-mail : kvbm.armb@village.uunet.be 5) Sector van de frituur : - Titel van de gids : "Gids voor goede hygienische praktijken in de frituur"; - Versie : april 2001; - Datum goedkeuring : 17 mei 2001; - Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : vzw NAVEFRI, t.a.v. dhr. L. Decraeye, Arabiestraat 22, 7612, Saint-Sauveur, tel. : 069/769055, Fax. : 069/767109. 6) Sector van de aardappelhandel : - Titel van de gids : "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de aardappelhandel"; - Versie : 23 mei 2001; - Datum goedkeuring : 30 mei 2001; - Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : BELGAPOM upr, Spastraat 8, 1000 Brussel, Tel. : 02/238.06.20-23, fax : 02/238.04.08, e-mail : belgapom@kmonet.be 7) Sectoren van de aardappelschilbedrijven en van de aardappelhandelverwerkendebedrijven : - Titels van de gidsen : - "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de aardappelschilbedrijven"; - "Gids voor Goede Hygiënische Praktijken voor de aardappelhandelverwerkende sector"; - Versie : mei 2001; - Datum goedkeuring : 13 juni 2001; - Beroepsvereniging waar de gidsen kan worden bekomen : BELGAPOM upr, Spastraat 8, 1000, Brussel, tel. : 02/238.06.20-23, fax : 02/238.04.08, e-mail : belgapom@kmonet.be Deze lijst vervangt de eerder gepubliceerde lijst..