Etaamb.openjustice.be
Document
gepubliceerd op 21 juni 2005

Buitenlandse Dienst Overplaatsingen Bij de volgende besluiten werden de hiernavermelde ambtenaren ontheven uit hun functie vermeld na hun naam en toegevoegd aan het Hoofdbestuur : - koninklijke besluiten van 15 december 2004 : de heren Luc Darras, Ambassadeur te Canberra; Wilfried Geens, Ambassadeur te Dublin; Gaston Van Duyse-(...)

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2005015094
pub.
21/06/2005
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Buitenlandse Dienst Overplaatsingen Bij de volgende besluiten werden de hiernavermelde ambtenaren ontheven uit hun functie vermeld na hun naam en toegevoegd aan het Hoofdbestuur : - koninklijke besluiten van 15 december 2004 : de heren : Luc Darras, Ambassadeur te Canberra;

Wilfried Geens, Ambassadeur te Dublin;

Gaston Van Duyse-Adam, Ambassadeur te Peking;

Robert Vanreusel, Ambassadeur te San José; - ministerieel besluit van 24 februari 2005 : de heer Didier Nagant de Deuxchaisnes, Ambassadeattaché te Washington; - koninklijke besluiten van 1 maart 2005 : de heren : Frank Geerkens, Consul-Generaal te Los Angeles;

Ivo Goemans, Ambassadeur te Libreville;

Igor Haustrate, Ambassadeur te Santiago;

Leopold Merckx, Consul-Generaal te Genève;

Christian Monnoyer, Ambassaeur te Rome;

Jozef Smets, Ambassadeur te Abuja.

Bij de volgende besluiten werden de hiernavermelde ambtenaren toegevoegd aan de post vermeld na hun naam : - ministerieel besluit van 20 december 2004 : Mevr. Françoise Gustin, Ambassaderaad bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de O.V.N. te Genève; - ministeriële besluiten van 7 januari 2005 : de heren : Christiaan Courtois, Minister-Raad te Parijs;

Luc Jacobs, Ambassaderaad bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de Europese Unie te Brussel;

Mevr. Jana Zikmundova, Minister-Raad te Londen; de heren : Geert Criel, Minister-Raad te Washington;

François De Kerchove d'Exaerde, Minister-Raad te Berlijn;

Christian Dooms, Ambassadeattaché te Wenen;

Patrick Hermann, Eerste Ambassadesecretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de Europese Unie te Brussel;

Thomas Lambert, Ambassadesecretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de Europese Unie te Brussel;

Arnaut Pauwels, Ambassadesecretaris bij de Permanente vertegenwoordiging bij de O.V.S.E. te Wenen;

William Roelants de Stappers, Ambassadeattaché te Luxemburg;

Mevr. Birgit Stevens, Eerste Ambassadesecretaris te Washington; de heren : Karl Van den Bossche, Ambassadesecretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de O.V.N. te New York;

Willem Van de Voorde, Minister-Raad te Tokyo;

Patrick Van Gheel, Ambassadesecretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de O.E.S.O. te Parijs;

Alain Van Gucht, Ambassadesecretaris bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de O.V.N. de Genève;

Jurgen Van Meirvenne, Ambassadeattaché bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de N.A.V.O. te Brussel;

Mej. Annemie Wittockx, Ambassadeattaché te Bujumbura; - koninklijk besluit van 9 januari 2005 : Mevr. Renildis Loeckx, Consul-Generaal te New York; - koninklijk besluit van 3 februari 2005 : de heer Francis De Sutter, Ambassadeur te Santiago; - ministerieel besluit van 24 februari 2005 : de heer Christian Meerschman, Ambassaderaad te Islamabad; - koninklijk besluit van 21 maart 2005 : Mevr. Godelieve Van den Bergh, Consul-Generaal te Montréal; - ministerieel besluit van 21 maart 2005 : de heer Claude Misson, Ambassaderaad bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de Europese Unie te Brussel; - koninklijk besluit van 26 maart 2005 : de heer Pierre Schmidt, Ambassadeur te Parijs.

Eervolle ontslagen Bij ministerieel besluit van 17 januari 2005 werd aan de heer Laurent Van Steirtegem, stagiair, op datum van 15 december 2004 eervol ontslag verleend uit zijn ambt.

Bij ministerieel besluit van 25 februari 2005 werd aan Mevr. Chantal Monet, stagiair, op datum op datum van 2 januari 2005 eervol ontslag verleend uit haar ambt.

Vrijstelling van dienst Bij ministerieel besluit van 28 april 2005 werd een derde vrijstelling van dienst toegekend aan de heer Pol De Witte, ambtenaar van de derde administratieve klasse, voor de periode van 1 mei 2005 tot 31 augustus 2005 om hem in de mogelijkheid te stellen zijn internationale opdracht te kunnen vervullen.

Belast met zending Bij ministerieel besluit van 18 januari 2005 werd de heer Alexis Brouhns, ambtenaar van de tweede administratieve klasse, belast met de zending van Speciaal Vertegenwoordiger voor de Balkan, vanaf 1 mei 2004.

Oppensioenstellingen. - Veranderingen data besluiten Bij koninklijk besluit van 22 april 2005 werden in ht artikel 2 van het koninklijk besluit van 10 november 2004 waarbij de heer Pierre Champenois, ambtenaar van de eerste administratieve klasse, aanspraak kon maken op een rustpensioen, de woorden « op datum van 1 april 2005 » vervangen door de woorden « op datum van 1 oktober 2005 ».

Bij koninklijk besluit van 22 april 2005 werden in het artikel 1 van het koninklijk besluit van 1 maart 2005 waarbij de heer Baudouin de Callatay (jonkheer), ambtenaar van de derde administratieve klasse, aanspraak kon maken op een rustpensioen, de woorden « op datum van 1 september 2005 » vervangen door de woorden « op datum van 1 maart 2006 ».

Oppensioenstellingen Bij koninklijk besluit van 15 december 2004 werd aan de heer Luc Darras eervol ontslag verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 september 2005 en toegelaten de eretitel van Ambassadeur te dragen.

Bij koninklijk besluit van 15 december 2004 werd aan de heer Wilfried Geens eervol ontslag verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 november 2005 en toegelaten de eretitel van Ambassadeur te dragen.

Bij koninklijk besluit van 15 december 2004 werd aan de heer Gaston Van Duyse-Adam eervol ontslag verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 september 2005 en toegelaten de eretitel van Ambassadeur te dragen.

Bij koninklijk besluit van 15 december 2004 werd aan de heer Robert Vanreusel eervol ontslag verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 juni 2005 en toegelaten de eretitel van Ambassadeur te dragen.

Bij koninklijk besluit van 15 december 2004 werd aan de heer Johan Verkercke eervol ontslag verleend. Hij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 november 2004 en toegelaten de eretitel van Ambassaderaad te dragen.

Het beroep tot nietigverklaring van de voormelde akten met individuele strekking kan voor de afdeling administratie van de Raad van State worden gebracht binnen zestig dagen na deze bekendmaking. Het verzoekschrift dient bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State (adres : Wetenschapsstraat 33, 1040 Brussel), te worden toegezonden.

Deze termijn wordt met dertig dagen verlengd ten behoeve van de personen die hun woonplaats hebben in een Europees land dat niet aan België grenst en met negentig dagen ten behoeve van hen die hun woonplaats buiten Europa hebben.

^