Etaamb.openjustice.be
Besluit Van De Regering Van De Franse Gemeenschap
gepubliceerd op 08 augustus 2002

Benoemingen Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 24 april 2002, wordt Mevr. Gisèle MARLIERE, Landssecretaris van de « Association socialiste de la personne handicapée », tot lid benoemd van de Conseil supérieur de l'Educatio Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 24 april 2002, wordt de heer Joseph V(...)

bron
ministerie van de franse gemeenschap
numac
2002029305
pub.
08/08/2002
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN DE FRANSE GEMEENSCHAP


Benoemingen Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 24 april 2002, wordt Mevr. Gisèle MARLIERE, Landssecretaris van de « Association socialiste de la personne handicapée », tot lid benoemd van de Conseil supérieur de l'Education permanente ter vervanging van Mevr. Inge ROBYN, onstlagnemend.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 24 april 2002, wordt de heer Joseph VANDEBERG, Voorzitter van Culture et Développement lid van de « Conseil supérieur de l'Education permanente », bovendien tot lid benoemd van de « Commission de promotion socio-culturelle des travailleurs » ter vervanging van de heer Cafer ÖZDEN, ontslagnemend.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 24 april 2002, wordt de heer Thierry DOCK, Directeur van « Formation Education Culture », tot lid benoemd van de « Conseil supérieur de l'Education permanente et de la Commission de promotion socio-culturelle des travailleurs » ter vervanging van de heer Pierre REMAN, ontslagnemend.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 24 april 2002, wordt Mevr. Françoise HECQ, Secretaris van de « Université des Femmes », tot lid benoemd van de « Conseil supérieur de l'Education permanente » ter vervanging van de heer Joseph VANDEBERG, ontslagnemend.

Bij besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap van 24 april 2002, wordt Mevr. Annick THYRE, Algemeen secretaris van de « C.E.P. André Genot », tot lid benoemd van de « Conseil supérieur de l'Education permanente et de la Commission de promotion socio-culturelle des travailleurs » ter vervanging van de heer Louis POUSSEUR, overleden..

^