Etaamb.openjustice.be
Benoeming Door Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 19 februari 2018

Leger. - Luchtmacht. - Benoemingen tot de hogere graad in de categorie van de beroepsofficieren Bij koninklijk besluit nr. 2094 van 21 december 2017, hebben de volgende benoemingen in de categorie van de beroepsofficieren uitwerking met ingang v In de graad van majoor van het vliegwezen, de kapitein-commandanten van het vliegwezen K. Van Haute(...)

bron
ministerie van landsverdediging
numac
2018010674
pub.
19/02/2018
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN LANDSVERDEDIGING


Leger. - Luchtmacht. - Benoemingen tot de hogere graad in de categorie van de beroepsofficieren Bij koninklijk besluit nr. 2094 van 21 december 2017, hebben de volgende benoemingen in de categorie van de beroepsofficieren uitwerking met ingang van 26 juni 2016 : In de graad van majoor van het vliegwezen, de kapitein-commandanten van het vliegwezen K. Van Haute, L. Petit in de vakrichting "inwerkingstelling van luchtwapensystemen".

In de graad van majoor van het vliegwezen, de kapitein-commandanten van het vliegwezen P. Allemeersch, C. Hubert, N. Lesire, D. Guillaume in de vakrichting "luchtcontrole".

In de graad van majoor van het vliegwezen, de kapitein-commandanten van het vliegwezen P. Lindekens, E. Derweduwe, C. Vanderose in de vakrichting "technieken van communicatie".

In de graad van majoor van het vliegwezen, de kapitein-commandanten van het vliegwezen M. Wauthoz, F. Muës, T. Schepers, T. Allart, H. Vercruyssen, C. Borzée, J. Ethitmi, F. Ferretti, M. Vanden Daele, F. Ricour in de vakrichting "technieken van het luchtmaterieel".

In de graad van majoor van het vliegwezen, de kapitein-commandanten van het vliegwezen I. Lahaye, N. De Clerck in de vakrichting "inwerkingstelling van grondwapensystemen".

In de graad van majoor van het vliegwezen, de kapitein-commandanten van het vliegwezen R. Sabbe, N. Evrard, J. Dewickere in de vakrichting "algemene steun".

^