Etaamb.openjustice.be
Vergunning
gepubliceerd op 10 april 2018

Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle. - Kennisgeving. - Wijziging van een vergunning van installaties behorende tot een inrichting van klasse I in toepassing van artikelen 6 en 13 van het koninklijk besluit van 20 juli 2001 houdende algemeen Bij koninklijk besluit van 21 maart 2018 worden het koninklijk besluit van 30 juni 1986 (N0024), wa(...)

bron
federale overheidsdienst binnenlandse zaken
numac
2018201678
pub.
10/04/2018
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BINNENLANDSE ZAKEN


Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle. - Kennisgeving. - Wijziging van een vergunning van installaties behorende tot een inrichting van klasse I in toepassing van artikelen 6 en 13 van het koninklijk besluit van 20 juli 2001Relevante gevonden documenten type koninklijk besluit prom. 20/07/2001 pub. 30/08/2001 numac 2001000726 bron ministerie van binnenlandse zaken Koninklijk besluit houdende algemeen reglement op de bescherming van de bevolking, van de werknemers en het leefmilieu tegen het gevaar van de ioniserende stralingen sluiten houdende algemeen reglement op de bescherming van de bevolking, van de werknemers en het leefmilieu tegen het gevaar van de ioniserende stralingen Bij koninklijk besluit van 21 maart 2018 worden het koninklijk besluit van 30 juni 1986 (N0024), waarbij de Instelling van openbaar nut "Studiecentrum voor Kernenergie" vergund wordt de installaties gelegen te Mol verder ter exploiteren, en het koninklijk besluit van 11 maart 1999 (N.0024/E), waarbij de Instelling van openbaar nut "Studiecentrum voor Kernenergie" vergund wordt de installaties gelegen te Mol uit te breiden met een centrale bufferopslagplaats voor radioactief afval, gewijzigd en uitgebreid op het initiatief van het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle.

In toepassing van artikel 19, tweede lid, van de gecoördineerde wetten op de Raad van State wordt u ervan op de hoogte gesteld dat een verzoekschrift tot nietigverklaring (en tot schorsing) bij de Raad van State kan worden ingediend tegen de bijgevoegde beslissing.

Het verzoekschrift moet, gedateerd en ondertekend, vergezeld worden van het vereiste aantal aansluidend verklaarde afschriften en van een afschrift van de bestreden beslissing en bevat : ? het opschrift « verzoekschrift tot nietigverklaring » als het niet eveneens een vordering tot schorsing bevat; ? de naam, hoedanigheid en woonplaats of zetel van de verzoekende partij, en in voorkomend geval, de gekozen woonplaats; ? het voorwerp van het beroep en een uiteenzetting van de feiten en de middelen; ? de naam en het adres van de verwerende partij.

De termijn voor het indienen van een beroep bij de Raad van State bedraagt 60 dagen vanaf deze kennisgeving. Op hetzelfde ogenblik als zij haar verozkschrift indient, stuurt de verzoekende partij een kopie daarvan ter informatie aan de verwerende partij. De verzoekende partij mag zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een advocaat.

De verzending naar de Raad van State gebeurt bij ter post aangetekende brief naar het volgende adres : Wetenschapsstraat 33, 1040 Brussel.

Meer informatie op http://www.raadvst-consetat.be/, doorklikken naar « procedure » > « bestuursrechtspraak ».

^