gepubliceerd op 31 oktober 2012
Rechterlijke Orde. - Vacante betrekkingen Belangrijke mededeling Elke kandidatuur voor een benoeming of voor een aanwijzing tot korpschef (zie opsomming in artikel 58bis, 2°, (...) a) alle stavingstukken met betrekking tot de studies en beroepservaring; b) een curriculum vitae(...)
FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE
Rechterlijke Orde. - Vacante betrekkingen Belangrijke mededeling Elke kandidatuur voor een benoeming (zie opsomming in artikel 58bis, 1°, van het Gerechtelijk Wetboek) of voor een aanwijzing tot korpschef (zie opsomming in artikel 58bis, 2°, van het Gerechtelijk Wetboek) in de magistratuur dient op straffe van verval, vergezeld te zijn van : a) alle stavingstukken met betrekking tot de studies en beroepservaring; b) een curriculum vitae overeenkomstig een door de Minister van Justitie, op voorstel van de Hoge Raad voor de Justitie, bepaald standaardformulier (Belgisch Staatsblad van 9 januari 2004, 15 januari 2004 en 2 februari 2004 en zie ook www.justitie.belgium.be - Jobs bij Justitie - Vacatures - Formulieren).
Al deze stukken moeten in tweevoud worden overgezonden.
Bovendien worden de kandidaten uitgenodigd om een afschrift van hun rekwest over te maken aan de korpschef van het rechtscollege of van het openbaar ministerie bij dat rechtscollege waar de benoeming moet geschieden, behalve voor de benoeming tot raadsheer of plaatsvervangend raadsheer in het hof van beroep of raadsheer in het arbeidshof waarvoor een afschrift van het rekwest moet worden overgemaakt aan de voorzitter van de algemene vergadering van het rechtscollege waar de benoeming moet gebeuren. - plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Nijvel : 1 (vanaf 1 juni 2013); - plaatsvervangend rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Verviers : 1 (vanaf 1 juni 2013); - plaatsvervangend rechter in de rechtbank van koophandel te Brussel : 1 (vanaf 1 juni 2013).
In toepassing van artikel 43, § 5, eerste lid en zesde lid b), van de wet van 15 juni 1935Relevante gevonden documenten type wet prom. 15/06/1935 pub. 11/10/2011 numac 2011000619 bron federale overheidsdienst binnenlandse zaken Wet op het gebruik der talen in gerechtszaken Officieuze coördinatie in het Duits sluiten op het gebruik der talen in gerechtszaken, dienen deze plaatsen te worden voorzien door de benoeming van Franstalige kandidaten; - plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Beringen : 1 (vanaf 1 juni 2013); - plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het tweede kanton Brussel : 4.
Deze plaatsen vervangen deze gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 16 mei 2012; - plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Diest : 1.
Deze plaats vervangt deze gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 10 november 2011; - plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Philippeville : 1; - plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het tweede kanton Charleroi : 1 (vanaf 1 juni 2013); - plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het tweede kanton Bergen : 1.
Deze plaats vervangt deze gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 18 januari 2012; - plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Hoei : 1; - plaatsvervangend rechter in de politierechtbank te Doornik : 1.
Deze plaats vervangt deze gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 19 mei 2012.
Elke kandidatuur voor een benoeming in de Rechterlijke Orde of voor een aanwijzing tot korpschef moet, op straffe van verval, bij een ter post aangetekend schrijven worden gericht aan "FOD Justitie, Directoraat-Generaal Rechterlijke Organisatie, Dienst Personeelszaken, ROJ 211, Waterloolaan 115, 1000 Brussel", binnen een termijn van één maand na de bekendmaking van de vacature in het Belgisch Staatsblad (artikel 287sexies van het Gerechtelijk Wetboek).
Teneinde het onderzoek van de kandidaturen te kunnen verrichten binnen de opgelegde termijn, worden de kandidaten dringend uitgenodigd om, bij het verzenden van hun kandidatuurstelling(en), het volledige adres te vermelden zoals hierboven is aangeduid.
Voor elke kandidatuurstelling dient een afzonderlijk schrijven, in tweevoud, te worden gericht.