Etaamb.openjustice.be
Vacante Bettreking
gepubliceerd op 30 januari 2006

Oproep tot kandidaten voor de Wetenschappelijke Raad voor Ioniserende Straling opgericht bij het Federaal Agentschap voor nucleaire controle De Wetenschappelijke Raad heeft tot taak het Agentschap te adviseren over het toezichtbeleid en moet mee Voor dit mandaat komen in aanmerking : Kandidaten die over een bijzondere kennis beschikken inza(...)

bron
federaal agentschap voor nucleaire controle
numac
2006000078
pub.
30/01/2006
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

Federaal Agentschap voor nucleaire contrôle


Oproep tot kandidaten voor de Wetenschappelijke Raad voor Ioniserende Straling opgericht bij het Federaal Agentschap voor nucleaire controle De Wetenschappelijke Raad heeft tot taak het Agentschap te adviseren over het toezichtbeleid en moet meer bepaald advies uitbrengen voor het afgeven van vergunningen voor nieuwe nucleaire installaties of bij het hernieuwen van de vergunningen.

Voor dit mandaat komen in aanmerking : Kandidaten die over een bijzondere kennis beschikken inzake kernwetenschappen of ervaring inzake veiligheid. De kandidaten moeten beschikken over een bekwaamheid in één of meerdere van volgende vakdomeinen : Kernfysica, kernscheikunde, radiobiologie, stralingsbescherming, radioecologie, technologie en veiligheid van kerninstallaties, metallurgie, meteorologie, geologie, hydrologie, de bescherming van het leefmilieu, ergonomie, nucleaire geneeskunde.

Voor meer informatie verwijzen we u naar het koninklijk besluit van 18 december 2002 tot regeling van de samenstelling en bevoegdheden van de Wetenschappelijke Raad voor Ioniserende Straling opgericht bij het Federaal Agentschap voor nucleaire controle, verschenen in het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2003.

De leden van de Wetenschappelijk Raad ontvangen een presentiegeld per bijgewoonde vergadering.

Kandidaten voor dit mandaat bij de Wetenschappelijke Raad voor Ioniserende Straling, dienen hun kandidatuur schriftelijk te richten tot het Federaal Agentschap voor nucleaire controle, t.a.v. de heer Directeur-generaal, Ravensteinstraat 36, 1000 Brussel en dit ten laatste tegen 28 februari 2006. Bijkomende inlichtingen betreffende de inhoud van de functie kunnen telefonisch verkregen worden bij de heer Van Wonterghem, op het nummer 02-289 20 82 of de heer Maldague, op het nummer 02-289 20 76.

^