Etaamb.openjustice.be
Overhandiging Van Geloofsbrieven
gepubliceerd op 09 november 2011

Overhandiging van geloofsbrieven Op 25 oktober 2011 hebben H.E. de heer Branimir JUKIC, de heer Bénédict de CERJAT, de heer Per-Mikael ENGBERG, de heer Niels ENGELSCHIØN en Mevr. Lelde LICE-LICITE, de eer gehad aan de Koning, in officiël H.E. werden in de automobielen van het Hof naar het Paleis gevoerd en, na afloop van de audiëntie, (...)

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2011015118
pub.
09/11/2011
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Overhandiging van geloofsbrieven Op 25 oktober 2011 hebben H.E. de heer Branimir JUKIC, de heer Bénédict de CERJAT, de heer Per-Mikael ENGBERG, de heer Niels ENGELSCHIØN en Mevr. Lelde LICE-LICITE, de eer gehad aan de Koning, in officiële audiëntie, de geloofsbrieven te overhandigen die Hen bij Zijne Majesteit accrediteren in de hoedanigheid van buitengewoon en gevolmachtigd Ambassadeur respectievelijk van Bosnië-Herzegovina, van de Zwitserse Confederatie, van de Republiek Finland, van het Koninkrijk Noorwegen en van de Republiek Letland te Brussel.

H.E. werden in de automobielen van het Hof naar het Paleis gevoerd en, na afloop van de audiëntie, naar Hun residentie teruggebracht.

^