Etaamb.openjustice.be
Lijst
gepubliceerd op 18 mei 2001

Lijst van de gidsen voor goede hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene voedingsmiddelenhygiëne - Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de broodbakkerij banketbakk(...)

bron
ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmilieu
numac
2001022294
pub.
18/05/2001
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN, VOLKSGEZONDHEID EN LEEFMILIEU


Lijst van de gidsen voor goede hygiënische praktijken goedgekeurd door de Algemene Eetwareninspectie, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 6 en 7 van het koninklijk besluit van 7 februari 1997 inzake de algemene voedingsmiddelenhygiëne 1° Sector van de brood- en banketbakkerij - Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de broodbakkerij banketbakkerij chocoladeverwerking ijsbereiding" - Versie : 4-2-2000 - Datum goedkeuring : 7 februari 2000 - Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : Nationale Belgische Federatie van de Broodbakkerij Banketbakkerij Chocoladebewerking IJsbereiding (B.B.C.I.) De Mettewielaan 83 (B.42), 1080, BRUXELLES. 2° HORECAsector - Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken voor de HORECA" - Versie : 4-2-2000 - Datum goedkeuring : 10 januari 2001 - Beroepsverenigingen waar de gids kan worden bekomen : - FED.HORECA Vlaanderen, Anspachlaan 111, B4, 1000 BRUSSEL (e-mail : fed.vlaanderen@horeca.be) - FED. HORECA Brussel-Bruxelles, Anspachlaan 111, B4, 1000 BRUSSEL (e-mail : fed.brussel@horeca.be) - FED. HORECA Wallonie, Chaussée de Charleroi 83, 5000 NAMEN (e-mail : fed.wallonie@horeca.be) 3° Sector van de verzorgingsinstellingen - Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken bij de voedselvoorziening in grootkeukens en verzorgingsinstellingen" - Versie : eerste versie : februari 2001 - Datum goedkeuring : 26 februari 2001 - Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : HFVD, t.a.v. Luc Vanhaverbeke, Hoteldienst UZLeuven, Herestraat, 49, 3000 LEUVEN, tel. : 016-34 74 40, Fax : 016-34 74 48; e-mail : luc.vanhaverbeke@kuleuven.ac.be 4° Sector van de industriële maalderijen - Titel van de gids : "Gids voor goede hygiënische praktijken in de Belgische Maalderijsector" - Versie : eerste versie : 05/03/2001 - Datum goedkeuring : 22 maart 2001 - Beroepsvereniging waar de gids kan worden bekomen : Koninklijke Vereniging der Belgische Maalders, t.a.v. De heer S.E. Incalza, Kortenberglaan 172/3, 1000 Brussel, tel. : 02-743 08 00, Fax : 02-743 08 42, e-mail : kvbm.armb@village.uunet.be

^