gepubliceerd op 24 februari 2023
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling FOODCHAIN ID Certification, Rue G-001 "Autocontrolegids Dierenvoeders"; G-002 "Gids autocontrolesysteem zuivelindu(...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het
koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten
type
koninklijk besluit
prom.
14/11/2003
pub.
12/12/2003
numac
2003023054
bron
federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen
sluiten betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling FOODCHAIN ID Certification, Rue Hayeneux, 62, 4040 Herstal, +32 (0)4 240 75 00 - erkenningsnummer CI-020 tot en met 15 juli 2024 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen: G-001 "Autocontrolegids Dierenvoeders";
G-002 "Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie";
G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij";
G-004 "Autocontrolegids voor de brouwerijsector";
G-006 "Generische autocontrolegids voor pluimveeslachthuis en - uitsnijderij en inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen, separatorvlees op basis van pluimveevlees produceren";
G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voedingswaren";
G-010 "Autocontrolegids in de sector van de productie en de distributie van gewasbeschermingsmiddelen (Scope ISO 17020 - invoer, distributie en transport en Scope ISO/IEC 17021-1 - productie)", G-011 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de sector van de voedingssupplementen";
G-014 "Gids Autocontrole: aardappelen-groenten-fruit verwerkende industrie en handel";
G-017 "Sectorgids voor wegtransport en opslag in de voedselketen";
G-018 "Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren";
G-019 "Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren: Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades -Natuurdarmen";
G-022 "Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline-, suikergoed- en ontbijtgranenindustrie";
G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horecasector";
G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen";
G-026 "Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij";
G-029 "Autocontrole gids van de productiebedrijven van verpakt water, frisdranken, sappen en nectar";
G-032 "Generieke autocontrolegids voor de vissector";
G-033 "Sectorgids autocontrole voor de aannemers van land- en tuinbouwwerken voor de primaire plantaardige productie";
G-034 "Productie en verkoop van zuivelproducten op het landbouwbedrijf";
G035 "Autocontrolegids in de sector van de productie en de distributie van minerale meststoffen(Scope ISO/IEC 17020 - distributie en Scope ISO/IEC 17021-1 - productie)";
G-038 "Autocontrolegids voor de handel in granen en agro-toelevering (Scope ISO/IEC 17020 - agrotoelevering en Scope ISO/IEC 17065 - )";
G-039 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de groothandel in voedingswaren";
G-040 "Sectorgids voor de primaire productie";
G-041 "Autocontrolegids voor de voedselveiligheid in de opvang van baby's en peuters";
G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl.: - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; - Module GL - Bewerking en verwerking van groenten en fruit; - Module BP - Brood, banket en chocolade; - Module CP - Consumptie ter plaatse: ontkoppelde bereiding, bediening op afdelingen en buffetten; - Module DA - Dierlijke bijproducten; - Module KM - Kinderopvang; - Module FR - Gefrituurde gerechten; - Module BM - Melkkeukens; - Module PT - Pita; - Module SA - Productie van belegde broodjes;
Module ZL - Productie van zuivelproducten; - Module GI - Softijs en consumptie-ijs; - Module TD - Tapinstallaties; - Module NF - Verkoop van non-food; - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten; - Module VP - Verse, bewerkte en verwerkte visserijproducten."