gepubliceerd op 25 mei 2021
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Vinçotte NV - Jan Olieslagersla G-001 "Autocontrolegids dierenvoeders" G-002 "Gids autocontrolesysteem zuivelindu(...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het
koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten
type
koninklijk besluit
prom.
14/11/2003
pub.
12/12/2003
numac
2003023054
bron
federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen
sluiten betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Vinçotte NV - Jan Olieslagerslaan 35 - 1800 Vilvoorde - Tel. +(32) (0)2 674 57 11 - erkenningsnummer CI-002 tot en met 14 december 2023 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen: G-001 "Autocontrolegids dierenvoeders" G-002 "Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie" G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-004 "Autocontrolegids voor de brouwerijsector" G-005 "Gids autocontrolesysteem consumptie-ijsindustrie" G-006 "Generische autocontrolegids voor pluimveeslachthuis en -uitsnijderij en inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen, separatorvlees op basis van pluimveevlees produceren" G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voedingswaren" G-009 "Gids voor de autocontrole van de ophaling, het transport en de ontvangst van rauwe melk" G-010 "Autocontrolegids in de sector van de productie en de distributie van bestrijdingsmiddelen voor landbouwkundig gebruik" G-014 "Gids Autocontrole: aardappelen-groenten-fruit verwerkende industrie en handel" G-017 "Sectorgids voor wegtransport en opslag in de voedselketen" G-018 "Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren" G-019 "Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades - Natuurdarmen" G-020 "Autocontrolegids voor de maalderijen" G-022 "Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline-, suikergoed- en ontbijtgranenindustrie" G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector" G-024 "Gids autocontrole en traceerbaarheid voor de margarine-industrie" G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen" G-026 "Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij" G-027 "Gids voor autocontrole en traceerbaarheid in koffiebranderijen" G-029 "Autocontrole gids van de productiebedrijven van verpakt water, frisdranken en sappen en nectar" G-032 "Autocontrolegids voor de vissector" G-033 "Sectorgids autocontrole voor de aannemers van Land- en Tuinbouwwerken voor de Primaire Plantaardige Productie" G-038 "Autocontrolegids voor de handel in granen en agro-toelevering" G-039 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de groothandel in voedingswaren" G-040 " Sectorgids voor de primaire productie" G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl.: - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; - Module GL - Bewerking en verwerking van groenten en fruit; - Module BP - Brood, banket en chocolade; - Module CP - Consumptie ter plaatse: ontkoppelde bereiding, bediening op afdelingen en buffetten; - Module DA - Dierlijke bijproducten; - Module FR - Gefrituurde gerechten; - Module BM - Melkkeukens; - Module PT - Pita; - Module SA - Productie van belegde broodjes; - Module GI - Softijs en consumptie-ijs; - Module TD - Tapinstallaties; - Module NF - Verkoop van non-food; - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten; - Module VP - Verse, bewerkte en verwerkte visserijproducten."