Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 03 oktober 2019

Naamsverandering. - Bekendmaking Bij koninklijk besluit van 18 september 2019, is machtiging verleend aan mevrouw **** de **** ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om haar naam in die van «(...) Bij koninklijk besluit van 18 september 2019, is machtiging verleend aan mevrouw ****, **** ****(...)

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2019042028
pub.
03/10/2019
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Naamsverandering. - Bekendmaking Bij koninklijk besluit van 18 september 2019, is machtiging verleend aan mevrouw **** de **** ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om haar naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 18 september 2019, is machtiging verleend aan mevrouw ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** ****, om haar naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 18 september 2019, is machtiging verleend aan mevrouw ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om haar naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 18 september 2019, is machtiging verleend aan de genaamde ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, om haar naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 18 september 2019, is machtiging verleend aan mevrouw ****-****-****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, om haar naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 16 september 2019, is machtiging verleend aan de genaamde ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om haar naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 16 september 2019, is machtiging verleend aan mevrouw ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om haar naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 16 september 2019, is machtiging verleend aan de heer ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om zijn naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 16 september 2019, is machtiging verleend aan de heer ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, zijn naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 16 september 2019, is machtiging verleend aan de heer ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** (**** ****), en de heer ****, **** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, en de heer ****, **** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, om, hun naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 16 september 2019, is machtiging verleend aan de heer ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, en mevrouw ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, beiden wonende te *****, om hun naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 16 september 2019, is machtiging verleend aan de genaamde ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, en de genaamde ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, en de genaamde ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, en de genaamde ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, en de genaamde ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om hun naam in die van «*****» te veranderen.

Bij koninklijk besluit van 16 september 2019, is machtiging verleend aan de heer ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, en de genaamde ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, beiden wonende te ***** (Verenigd Koninkrijk), om hun naam in die van «*****» te veranderen.

^