gepubliceerd op 13 mei 2019
Benoeming van de leden van de wetenschappelijke raad van Sciensano Opgesteld in toepassing van de artikelen 13, § 1, tweede lid van de wet tot oprichting van Sciensano van 25 februari 2018 en 7, § 1bis van het koninklijk besluit van 28 Worden aangesteld door de raad van bestuur van Sciensano als leden van de wetenschappelijke raad va(...)
FEDERALE OVERHEIDSDIENST VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU
Benoeming van de leden van de wetenschappelijke raad van Sciensano Opgesteld in toepassing van de artikelen 13, § 1, tweede lid van de wet tot oprichting van Sciensano van 25 februari 2018 en 7, § 1bis van het
koninklijk besluit van 28 maart 2018Relevante gevonden documenten
type
koninklijk besluit
prom.
28/03/2018
pub.
03/04/2018
numac
2018011650
bron
federale overheidsdienst volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu
Koninklijk besluit tot uitvoering van de wet van 25 februari 2018 tot oprichting van Sciensano, wat betreft de maatschappelijke zetel, het bestuur en de werking, en tot aanpassing van diverse besluiten betreffende de rechtsvoorgangers van Sciensano
sluiten tot uitvoering van de wet van 25 februari 2018 tot oprichting van Sciensano wat betreft de maatschappelijke zetel, het bestuur en de werking, en tot aanpassing van diverse besluiten betreffende de rechtsvoorgangers van Sciensano;
Worden aangesteld door de raad van bestuur van Sciensano als leden van de wetenschappelijke raad van Sciensano voor een termijn van zes jaar die van kracht is vanaf 1 mei 2019;
Wetenschappelijke directie Epidemiologie en volksgezondheid : - Niko Speybroeck; - Kris Vanhaecht;
Wetenschappelijke directie Chemische en fysische gezondheidsrisico's : - Marie-Louise Scippo; - Vera Rogiers;
Wetenschappelijke directie Infectieziekten mens : - Michel Moutschen; - Geert Leroux-Roels;
Wetenschappelijke directie Infectieziekten dier : - Jeroen Dewulf; - Laurent Gillet;
Wetenschappelijke directie Expertise en dienstverlening : - Kathleen Marchal; - Françoise Van Bambeke.