gepubliceerd op 13 mei 2019
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling PROMAG, rue de la Science 8, 69 G-001 "Autocontrolegids Dierenvoeders" G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouweri(...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het
koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten
type
koninklijk besluit
prom.
14/11/2003
pub.
12/12/2003
numac
2003023054
bron
federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen
sluiten betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling PROMAG, rue de la Science 8, 6900 Marche-en-Famenne, Tel. 32 (0)84.84.03.20 - erkenningsnummer CI-007 tot en met 6 juni 2022 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen: G-001 "Autocontrolegids Dierenvoeders" G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voedingswaren" G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horecasector" G-026 "Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij" G-033 "Sectorgids autocontrole voor de aannemers van Land- en Tuinbouwwerken voor de Primaire Plantaardige Productie" G-035 "Autocontrolegids in de sector van de productie en distributie van minerale meststoffen" G-038 "Autocontrolegids voor de handel in granen en agro-toelevering" G-040 "Sectorgids voor de primaire productie" G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl.: - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; - Module BP - Brood, banket en chocolade; - Module CP - Consumptie ter plaatse: ontkoppelde bereiding, bediening op afdelingen en buffetten; - Module DA - Dierlijke bijproducten; - Module FR - Gefrituurde gerechten; - Module PT - Pita; - Module SA - Productie van belegde broodjes; - Module GI - Softijs en consumptie-ijs; - Module TD - Tapinstallaties; - Module NF - Verkoop van non-food; - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten." .