gepubliceerd op 13 februari 2018
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium N.V., Noorderlaan 8 G-001 "Autocontrolegids dierenvoeders" G-002 "Gids autocontrolesysteem zuivelindus(...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN
   Erkende certificeringsinstellingen    Krachtens artikel 10 van het 
koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten
	
		
			
				
					type
					koninklijk besluit
				
				
					prom.
					14/11/2003
				
				
					pub. 
					12/12/2003
				
				
					numac 
					2003023054
				
			
		
			
				
					
						bron
						federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
					
				
				
					Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen 
				
			
		
	sluiten    betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de    voedselketen is de certificeringsinstelling SGS Belgium N.V.,    Noorderlaan 87, 2030 Antwerpen, Tel. 32 3 545 48 48 - erkenningsnummer    CI-003 tot en met 5 februari 2021 erkend in het kader van de validatie    van autocontrolesystemen op basis van de gids :    G-001 "Autocontrolegids dierenvoeders"    G-002 "Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie"    G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij"    G-004 "Autocontrolegids voor de brouwerijsector"    G-006 "Generische autocontrolegids voor pluimveeslachthuis en    -uitsnijderij en inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen,    separatorvlees op basis van pluimveevlees produceren"    G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de    detailhandel in algemene voedingswaren"    G-009 "Gids voor de autocontrole van de ophaling, het transport en de    ontvangst van rauwe melk"    G-014 "Gids Autocontrole : aardappelen-groenten-fruit verwerkende    industrie en handel"    G-017 "Sectorgids voor wegtransport en opslag in de voedselketen"    G-018 "Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen    en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees,    vleesbereidingen en separatorvlees van als landbouwhuisdier gehouden    hoefdieren"    G-019 "Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de    productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant    en klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades -    Natuurdarmen"    G-020 "Autocontrolegids voor de maalderijen"    G-022 "Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-,    praline-, suikergoed- en ontbijtgranenindustrie"    G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca    sector"    G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en    verzorgingsinstellingen"    G-026 "Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij"    G-029 "Autocontrole gids van de productiebedrijven van verpakt water,    frisdranken en sappen en nectar"    G-032 "Gids Autocontrole en Traceerbaarheid Vissector"    G-034 "Autocontrolegids voor de productie en verkoop van    zuivelproducten op het landbouwbedrijf"    G-038 "Autocontrolegids voor de handel in granen en agro-toelevering"    G-039 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de    groothandel in voedingswaren"    G-040 "Sectorgids voor de primaire productie"    G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren,    praktijkhandboek incl. :    - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop;    - Module BP - Brood, banket en chocolade;    - Module CP - Consumptie ter plaatse : ontkoppelde bereiding,    bediening op afdelingen en buffetten;    - Module DA - Dierlijke bijproducten;    - Module FR - Gefrituurde gerechten;    - Module BM - Melkkeukens;    - Module PT - Pita;    - Module SA - Productie van belegde broodjes;    - Module ZL - Productie van zuivelproducten;    - Module GI - Softijs en consumptie-ijs;    - Module TD - Tapinstallaties;    - Module NF - Verkoop van non-food;    - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten."