Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 21 november 2012

Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue Hayene G-002 « Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie » G-003 « Gids voor de autocontrole in de slage(...)

bron
federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
numac
2012018387
pub.
21/11/2012
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN


Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten type koninklijk besluit prom. 14/11/2003 pub. 12/12/2003 numac 2003023054 bron federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen sluiten betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA - rue Hayeneux 62 - 4040 Herstal - Tel. 32-(0)4 240 75 00 - erkenningsnummer CI-004, tot 20 november 2015 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : G-002 « Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie » G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » G-006 « Generische autocontrolegids voor pluimveeslachthuis en -uitsnijderij en inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen, separatorvlees op basis van pluimveevlees produceren » G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voedingswaren » G-011 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de sector van de voedingssupplementen » G-014 « Gids Autocontrole : aardappelen, groenten, fruit verwerkende industrie en handel » G-017 « Sectorgids voor wegtransport en opslag in de voedselketen » G-018 « Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren » G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij deproductie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Salades - Natuurdarmen » G-022 « Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline- en suikergoedindustrie » G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector » G-025 « Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen » G-026 « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij » G-039 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de groothandel in voedingswaren » G-040 « Sectorgids voor de primaire productie »

^