gepubliceerd op 15 december 2011
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling AIB Vinçotte International NV - G-001 « Autocontrolegids Dierenvoeders » G-002 « Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie » G(...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het
koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten
type
koninklijk besluit
prom.
14/11/2003
pub.
12/12/2003
numac
2003023054
bron
federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen
sluiten betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling AIB Vinçotte International NV - Business Class Kantorenpark - Jan Olieslagerslaan 35, 1800 Vilvoorde - Tel. 32 (0)2 674 58 34 - erkenningsnummer CI-002 tot 14 december 2014 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : G-001 « Autocontrolegids Dierenvoeders » G-002 « Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie » G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » G-004 « Autocontrolegids voor de brouwerijsector » G-005 « Gids autocontrolesysteem consumptie-ijsindustrie » G-006 « Generische autocontrolegids voor pluimveeslachthuis en -uitsnijderij en inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen, separatorvlees op basis van pluimveevlees produceren » G-009 « Gids voor autocontrole van de ophaling en het transport van rauwe melk » G-014 « Gids Autocontrole : aardappelen, groenten, fruit verwerkende industrie en handel » G-017 « Sectorgids voor wegtransport en opslag in de voedselketen » G-018 « Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren » G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Salades - Natuurdarmen » G-020 « Autocontrolegids voor de maalderij » G-022 « Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline- en suikergoedindustrie » G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector » G-025 « Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen » G-026 « Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij » G-029 « Autocontrole gids van de productiebedrijven van verpakt water, frisdranken en sappen en nectars »