Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 23 maart 2004

Carrière van de attachés voor internationale samenwerking Overplaatsingen Bij koninklijk besluit van 12 augustus 2003 werd de heer Herman Van Brandt, ambtenaar van de tweede administratieve klasse ontheven uit zijn functie van Raad bij de Am Bij de ministeriële besluiten van 12 januari 2004 werden de hiernavermelde ambtenaren toegevoeg(...)

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2004015062
pub.
23/03/2004
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Carrière van de attachés voor internationale samenwerking Overplaatsingen Bij koninklijk besluit van 12 augustus 2003 werd de heer Herman Van Brandt, ambtenaar van de tweede administratieve klasse ontheven uit zijn functie van Raad bij de Ambassade te Kinshasa en toegevoegd aan het Hoofdbestuur.

Bij de ministeriële besluiten van 12 januari 2004 werden de hiernavermelde ambtenaren toegevoegd aan de post vermeld na hun naam : de heren : Daniel Ceuninck, attaché bij het Consulaat-generaal te Jeruzalem.

Luc De Backer, attaché te Lima.

Patrick De Bouck, attaché te Kinshasa.

Antoon Delie, attaché bij de permanente vertegenwoordiging bij het Bureau der Verenigde Naties te Genève.

Guy Rayée, attaché te Pretoria.

Geert Vansintjan, attaché bij de permanente vertegenwoordiging bij de O.V.N. te New York.

Michel Bostaille, attaché te Algiers.

Oppensioenstelling Bij koninklijk besluit van 12 augustus 2003 werd aan de heer Herman Van Brandt eervol ontslag verleend. Hij werd gemachtigd aanspraak te maken op een rustpensioen vanaf 1 augustus 2003.

Vaste benoeming Bij koninklijk besluit van 12 augustus 2003 werd de heer Geert Vansintjan op 1 januari 2003 vast benoemd in de derde adminsitratieve klasse van de carrière van de Attachés voor Internationale Samenwerking.

Het beroep van nietigverklaring van de voormelde akten met individuele strekking kan voor de afdeling administratie van de Raad van State worden gebracht binnen zestig dagen na deze mededeling. Het verzoekschrift dient bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State (Wetenschapsstraat 33, 1040 Brussel) te worden toegezonden.

Deze termijn wordt met dertig dagen verlengd ten behoeve van de personen die hun woonplaats hebben in een Europees land dat niet aan België grenst en met negentig dagen ten behoeve van hen die hun woonplaats buiten Europa hebben.

^