Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 22 september 2000

Arbeidsgerechten. - Nationale Orden Bij koninklijk besluit van 14 mei 2000 : Wordt benoemd : Officier in de Orde van Leopold : De heer Herman Vangheluwe Raadsheer in sociale zaken als werkgevers bij het Arbeidshof te Antwerpen Hi Hij neemt vanaf 8 april 1992 zijn rang in de Orde in. Bij hetzelfde koninklijk besluit wordt ben(...)

bron
ministerie van tewerkstelling en arbeid
numac
2000012378
pub.
22/09/2000
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN TEWERKSTELLING EN ARBEID


Arbeidsgerechten. - Nationale Orden Bij koninklijk besluit van 14 mei 2000 : Wordt benoemd : Officier in de Orde van Leopold : De heer Herman Vangheluwe Raadsheer in sociale zaken als werkgevers bij het Arbeidshof te Antwerpen Hij zal het burgerlijk ereteken dragen.

Hij neemt vanaf 8 april 1992 zijn rang in de Orde in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit wordt benoemd : Officier in de Orde van Leopold : De heer Herman Cloosterman Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen Hij zal het burgerlijk ereteken dragen.

Hij neemt vanaf 15 november 1998 zijn rang in de Ordre in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit wordt benoemd : Officier in de Ordre van Leopold : De heer Jean-Marie Castagne Raadsheer in sociale zaken als werknemer-bediende bij het Arbeidshof te Luik Hij zal het burgerlijk ereteken dragen.

Hij neemt vanaf 15 novembre 1999 zijn rang in de Orde in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit wordt benoemd : Officier in de Kroonorde : De heer Etienne Crosse Ere-raadsheer in sociale zaken als werknemer-arbeider bij het Arbeidshof te Gent.

Hij neemt vanaf 13 augustus 1999 zijn rang in de Orde in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit wordt benoemd : Officier in de Kroonorde : De heer Robert Proth Ere-rechter in sociale zaken als werkgever bij de Arbeidsrechtbank te Dendermonde Hij neemt vanaf 14 oktober 1999 zijn rang in de Ordre in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit worden benoemd : Officier in de Kroonorde : De heer Camille Alberty Raadsheer in sociale zaken als werknemer-bediende bij het Arbeidshof te Luik De heer Kaert Alloin Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Luik De heer Jules Barreau Raadsheer in sociale zaken als werknemer-bediende bij het Arbeidshof te Luik De heer Gérald Biquet Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Luik De heer Edmond Clauwaert Raadsheer in sociale zaken als werknemer-bediende bij het Arbeidshof te Gent De heer Jozef Cornette Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Gent De heer Jean Claude Van Rode Raadsheer in sociale zaken als werknemer-bediende bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Michel Xharde Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Luik Zij nemen vanaf 15 november 1999 hun rang in de Orde in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit worden benoemd : Officier in de Ordre van Leopold II : De heer Willy Cosijns Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Werner Debacker Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Léon Gilliquet Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Luik De heer Robertus Haesevoets Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Pierre Hoet Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Bertrand Jannsen Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Koenraad Magerman Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Jozef Meyers Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Hendrik Mondelaers Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen Mevr. Jeanine Prete Raadsheer in sociale zaken als werknemer-arbeider bij het Arbeidshof te Luik De heer Jozef Rits Raadsheer in sociale zaken als werknemer-arbeider bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Philip Sampers Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Leo Schryvers Raadsheer in sociale zaken als werknemer-bediende bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Lodewijk Vanpraet Raadsheer in sociale zaken als werknemer-arbeider bij het Arbeidshof te Antwerpen Zij nemen vanaf 15 november 1998 hun rang in de Orde in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit wordt benoemd : Officier in de Orde van Leopold II : De heer Camillus Sijsmans Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Antwerpen.

Hij neemt vanaf 8 april 1999 zijn rang in de Orde in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit worden benoemd : Officier in de Orde van Leopold II : De heer Alex De Schepper Raadsheer in sociale zaken als werknemer-bediende bij het Arbeidshof te Gent De heer Jean Devillers Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Luik De heer Florent Houbaer Raadsheer in sociale zaken als werknemer-bediende bij het Arbeidshof te Antwerpen De heer Jean-Pierre Van De Weerdt Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Bergen De heer Marc Vermeulen Raadsheer in sociale zaken als werkgever bij het Arbeidshof te Gent Zij nemen vanaf 15 november 1999 hun rang in de Orde in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit wordt benoemd : Ridder in de Leopoldsorde : De heer Ghisleen Dhoore Rechter in sociale zaken als werkgever bij de Arbeidsrechtbank te Tongeren Hij zal het burgerlijk ereteken dragen.

Hij neemt vanaf 8 april 1996 zijn rang in de Orde in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit worden benoemd : Ridder in de Leopoldsorde : De heer Freddy De Buyst Rechter in sociale zaken als werknemer-arbeider bij de Arbeidsrechtbank te Tongeren De heer Lambert Hamaekers Rechter in sociale zaken als werknemer-arbeider bij de Arbeidsrechtbank te Tongeren Zij zullen het burgerlijk ereteken dragen.

Zij nemen vanaf 15 november 1996 hun rang in de Orde in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit worden benoemd : Ridder in de Leopoldsorde : De heer Albert Carpentier Rechter in sociale zaken als werknemer bij de Arbeidsrechtbank te Tongeren De heer Guido Timmermans Rechter in sociale zaken als werkgever bij de Arbeidsrechtbank te Antwerpen Zij zullen het burgerlijk ereteken dragen.

Zij nemen vanaf 8 april 1997 hun rang in de Ordre in.

Bij hetzelfde koninklijk besluit worden benoemd : Ridder in de Leopoldsorde De heer Luc Baeten Rechter in sociale zaken als werknemer-arbeider bij de Arbeidsrechtbank te Dendermonde De heer Luc Dauwe Rechter in sociale zaken als werkgever bij de Arbeidsrechtbank te Gent De heer Peter De Ridder Rechter in sociale zaken als werknemer-arbeider bij de Arbeidsrechtbank te Gent De heer Robert Feremans Rechter in sociale zaken als werknemer-bediende bij de Arbeidsrechtbank te Mechelen De heer Patrick Liebens Rechter in sociale zaken als werkgever bij de Arbeidsrechtbank te Tongeren Zij zullen het burgerlijk ereteken dragen.

Zij nemen vanaf 15 november 1999 hun rang in de Orde in.

^