Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Lijst van --
← Terug naar "Vergelijkende selectie van Nederlandstalige chef-kok (niveau C) voor de FOD Financiën (ANG15108) Na de selectie wordt een lijst met maximum 30 geslaagden aangelegd, die één jaar geldig blijft. Naast deze lijst van geslaagden wordt een b(...) Toelaatbaarheidsvereisten: 1. Vereiste diploma`s op de uiterste inschrijvingsdatum: Een van d(...)"
Vergelijkende selectie van Nederlandstalige chef-kok (niveau C) voor de FOD Financiën (ANG15108) Na de selectie wordt een lijst met maximum 30 geslaagden aangelegd, die één jaar geldig blijft. Naast deze lijst van geslaagden wordt een b(...) Toelaatbaarheidsvereisten: 1. Vereiste diploma`s op de uiterste inschrijvingsdatum: Een van d(...) Sélection comparative de chef-cuisiniers, (niveau C), francophones, pour le SPF Finances (AFG15087) Une liste de 15 lauréats maximum, valable un an, sera établie après la sélection. Outre cette liste des lauréats, une liste spécifique d(...) Conditions d'admissibilité : 1. Diplômes requis à la date limite d'inscription : Etre en poss(...)
SELOR - SELECTIEBUREAU VAN DE FEDERALE OVERHEID Vergelijkende selectie van Nederlandstalige chef-kok (m/v) (niveau C) voor de FOD Financiën (ANG15108) Na de selectie wordt een lijst met maximum 30 geslaagden aangelegd, die één jaar geldig blijft. Naast deze lijst van geslaagden wordt een bijzondere lijst opgesteld (die vier jaar geldig blijft) van de personen met een handicap die geslaagd zijn. Toelaatbaarheidsvereisten: 1. Vereiste diploma`s op de uiterste inschrijvingsdatum: Een van de volgende diploma's behaald in een afdeling of groep hotel, restaurant, keuken, grootkeuken, voeding, slagerij en vleeswarenbereidingen, brood- en banketbakkerij, traiteur: - getuigschrift uitgereikt na het slagen "met vrucht" van een zesde leerjaar van het secundair onderwijs of kwalificatiegetuigschrift van dit zesde leerjaar; - getuigschrift van hoger secundair onderwijs of bekwaamheidsdiploma dat toegang verleent tot het hoger onderwijs; - diploma uitgereikt na het slagen voor het examen bedoeld in art. 5 van de wetten op het toekennen van de academische graden; - diploma of getuigschrift van het hoger secundair onderwijs voor sociale promotie, afgeleverd na een cyclus van tenminste zevenhonderd vijftig lestijden. 2. Vereiste ervaring op de uiterste inschrijvingsdatum: minimum drie jaar relevante professionele ervaring als kok in: - een grootkeuken; - een bedrijfsrestaurant. 3. Als u al federaal ambtenaar bent en nog niet werkt voor de rekruterende instelling, laadt u uw bewijs van benoeming op niveau C (benoemingsbesluit, uittreksel uit het Belgisch Staatsblad, bewijs van de werkgever, bevorderingsbesluit of bewijs van eedaflegging) op vóór de uiterste inschrijvingsdatum en vult u uw volledige professionele ervaring in, inclusief uw huidige job. Als dit bewijs van benoeming al werd opgeladen in uw online-CV, moet u dit niet opnieuw doen. SELOR - BUREAU DE SELECTION DE L'ADMINISTRATION FEDERALE Sélection comparative de chef-cuisiniers, (m/f) (niveau C), francophones, pour le SPF Finances (AFG15087) Une liste de 15 lauréats maximum, valable un an, sera établie après la sélection. Outre cette liste des lauréats, une liste spécifique des lauréats (qui reste valable quatre ans) présentant un handicap est établie. Conditions d'admissibilité : 1. Diplômes requis à la date limite d'inscription : Etre en possession d'un des diplômes suivant délivré dans une orientation ou groupe hôtellerie, restaurant, cuisine, cuisine de collectivité, alimentation, boucherie, boulangerie-pâtisserie, traiteur: - certificat délivré suite à la réussite avec fruit de la sixième année de l'enseignement secondaire ou certificat de qualification de cette sixième année; - certificat de l'enseignement secondaire supérieur ou diplôme d'aptitude à accéder à l'enseignement supérieur; - diplôme délivré suite à la réussite de l'examen visé à l'article 5 des lois sur la collation des grades académiques; - diplôme ou certificat de l'enseignement secondaire supérieur de promotion sociale, délivré après un cycle d'au moins sept cent cinquante périodes de cours. 2. Expérience requise à la date limite d'inscription : une expérience professionnelle pertinente de minimum trois ans en tant que cuisinier dans : - une cuisine de collectivité; - un restaurant d'entreprise. 3. Si vous êtes déjà fonctionnaire fédéral et vous ne travaillez pas pour l'organisme qui recrute, téléchargez une preuve de nomination de niveau C (arrêté de nomination, extrait du Moniteur belge, preuve de votre employeur, prestation de serment ou arrêté d'accession) avant la date limite d'inscription et mentionnez l'historique complet de votre expérience professionnelle, emploi actuel inclus. Si vous avez déjà téléchargé votre preuve de nomination dans votre CV en ligne, inutile de répéter à nouveau cette opération.
Solliciteren kan tot 21 september 2015 via www.selor.be Vous pouvez poser votre candidature jusqu'au 21 septembre 2015 via
www.selor.be La description de fonction (reprenant le contenu de la fonction, la
De gedetailleerde functiebeschrijving (jobinhoud, procédure de sélection,...) est disponible auprès du SELOR via
selectieprocedure,...) kan u verkrijgen bij SELOR op www.selor.be www.selor.be
^
Etaamb.be maakt gebruik van cookies
Etaamb.be gebruikt cookies om uw taalvoorkeur te onthouden en om beter te begrijpen hoe etaamb.be gebruikt wordt.
DoorgaanMeer details
x