← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Inst. Quality Control CV - Laar G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » G-007 « Gids voor de
invoering van een autoco(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Inst. Quality Control CV - Laar G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » G-007 « Gids voor de invoering van een autoco(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2015, l'organi G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie » G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'aut(...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2015, | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Inst. Quality Control CV - | l'organisme certificateur Inst. Quality Control CV - Laarbeeklaan 79, |
Laarbeeklaan 79, bus 7/11 - 1731 Zellik - Tel. +32 (0)2 466 30 21 - | bus 7/11 - 1731 Zellik - Tél. +32 (0)2 466 30 21 - n° d'agrément |
erkenningsnummer CI-016 tot 19 november 2015 erkend in het kader van | CI-016, dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle |
de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | basés sur les guides : |
G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » | G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie » |
G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
detailhandel in algemene voedingswaren » | commerce de détail en alimentation générale » . |