← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Inst. Quality Control CV - Laar G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » G-007 « Gids voor de
invoering van een autoco(...)"
| Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Inst. Quality Control CV - Laar G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » G-007 « Gids voor de invoering van een autoco(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2015, l'organi G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie » G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'aut(...) |
|---|---|
| FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
| Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
| Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
| betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
| dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 19 novembre 2015, | |
| voedselketen is de certificeringsinstelling Inst. Quality Control CV - | l'organisme certificateur Inst. Quality Control CV - Laarbeeklaan 79, |
| Laarbeeklaan 79, bus 7/11 - 1731 Zellik - Tel. +32 (0)2 466 30 21 - | bus 7/11 - 1731 Zellik - Tél. +32 (0)2 466 30 21 - n° d'agrément |
| erkenningsnummer CI-016 tot 19 november 2015 erkend in het kader van | CI-016, dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle |
| de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | basés sur les guides : |
| G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » | G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie » |
| G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de | G-007 « Guide pour l'instauration d'un système d'autocontrôle pour le |
| detailhandel in algemene voedingswaren » | commerce de détail en alimentation générale » . |