← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Promag SPRL, rue André Féher 1, G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen
in(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Promag SPRL, rue André Féher 1, G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in(...) | Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 6 juin 2010, l'organisme c G-019 « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans les secteurs de production des(...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Erkende certificeringsinstellingen | Organismes certificateurs agréés |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité |
dans la chaîne alimentaire, est agréé jusqu'au 6 juin 2010, | |
voedselketen is de certificeringsinstelling Promag SPRL, rue André | l'organisme certificateur Promag SPRL, rue André Féher 1, 6900 |
Féher 1, 6900 Marche-en-Famenne, tel. 32 (0)84-46 03 46, | Marche-en-Famenne, tél. 32 (0)84-46 03 46, n° d'agrément CI-007, dans |
erkenningsnummer CI-007 tot 6 juni 2010 erkend in het kader van de | le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basés sur des |
validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : | guides : |
G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de | G-019 « Guide pour l'implémentation des systèmes d'autocontrôle dans |
productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant | les secteurs de production des denrées alimentaires : Produits de |
en klaar gerechten - Salades - Natuurdarmen ». | viande - Plats préparés - Salades - Boyaux naturels ». |