← Terug naar "Validatie van gidsen Versie 1 van de « Generisch autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen
en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier
gehouden hoefdieren » gedate
"
Validatie van gidsen Versie 1 van de « Generisch autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren » gedate | Validation de guides La version 1 du « Guide générique d'autocontrôle pour abattoirs, ateliers de découpe et établissements de production de viande hachée, de préparations de viande et de viandes séparées mécaniquement d'ongulés domestiques », d |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE |
Validatie van gidsen | Validation de guides |
Versie 1 van de « Generisch autocontrolegids voor slachthuizen, | La version 1 du « Guide générique d'autocontrôle pour abattoirs, |
uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, | ateliers de découpe et établissements de production de viande hachée, |
vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden | de préparations de viande et de viandes séparées mécaniquement |
hoefdieren » gedateerd op 16 januari 2008 werd op 22 januari 2008 | d'ongulés domestiques », datée du 16 janvier 2008, a été approuvée le |
krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | 22 janvier 2008 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne |
betreffende autocontrole, meldingslicht en traceerbaarheid in de | alimentaire en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14 novembre |
voedselketen door het Federaal Agenstchap voor de Veiligheid van de | 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la |
Voedselketen goedgekeurd. Deze gids kan bekomen worden bij de FEBEV | traçabilité dans la chaîne alimentaire. Ce guide peut être obtenu |
VZW (Federatie van Belgische Vlees), Arduinkaai 37/1, 1000 Brussel, | auprès de FEBEV ASBL (Fédération belge de la Viande), quai aux Pierres |
Tel. : 02-219 54 20, Fax : 02-223 20 95, e-mail : info@febev.be en BVK | de Taille 37/1, 1000 Bruxelles, Tél. : 02-219 54 20, Fax : 02-223 20 |
VZW (Beroepsverening voor de Kalfsvleessektor), Korsele 70, 9667 | 95, e-mail : info@febev.be et BVK ASBL (Beroepsverening voor de |
Horebeke, Tel. : 055-49 99 70, Fax : 055-45 78 56, e-mail : | Kalfsvleessektor), Korsele 70, 9667 Horebeke, Tél. : 055-49 99 70, Fax |
bvk-belgie@skynet.be. | : 055-45 78 56, e-mail : bvk-belgie@skynet.be. |