Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Document van --
← Terug naar "Validatie van gidsen Versie 1 van de « Generisch autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren » gedate "
Validatie van gidsen Versie 1 van de « Generisch autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren » gedate Validation de guides La version 1 du « Guide générique d'autocontrôle pour abattoirs, ateliers de découpe et établissements de production de viande hachée, de préparations de viande et de viandes séparées mécaniquement d'ongulés domestiques », d
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Validatie van gidsen Validation de guides
Versie 1 van de « Generisch autocontrolegids voor slachthuizen, La version 1 du « Guide générique d'autocontrôle pour abattoirs,
uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, ateliers de découpe et établissements de production de viande hachée,
vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden de préparations de viande et de viandes séparées mécaniquement
hoefdieren » gedateerd op 16 januari 2008 werd op 22 januari 2008 d'ongulés domestiques », datée du 16 janvier 2008, a été approuvée le
krachtens artikel 9 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 22 janvier 2008 par l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne
betreffende autocontrole, meldingslicht en traceerbaarheid in de alimentaire en vertu de l'article 9 de l'arrêté royal du 14 novembre
voedselketen door het Federaal Agenstchap voor de Veiligheid van de 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la
Voedselketen goedgekeurd. Deze gids kan bekomen worden bij de FEBEV traçabilité dans la chaîne alimentaire. Ce guide peut être obtenu
VZW (Federatie van Belgische Vlees), Arduinkaai 37/1, 1000 Brussel, auprès de FEBEV ASBL (Fédération belge de la Viande), quai aux Pierres
Tel. : 02-219 54 20, Fax : 02-223 20 95, e-mail : info@febev.be en BVK de Taille 37/1, 1000 Bruxelles, Tél. : 02-219 54 20, Fax : 02-223 20
VZW (Beroepsverening voor de Kalfsvleessektor), Korsele 70, 9667 95, e-mail : info@febev.be et BVK ASBL (Beroepsverening voor de
Horebeke, Tel. : 055-49 99 70, Fax : 055-45 78 56, e-mail : Kalfsvleessektor), Korsele 70, 9667 Horebeke, Tél. : 055-49 99 70, Fax
bvk-belgie@skynet.be. : 055-45 78 56, e-mail : bvk-belgie@skynet.be.
^