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Meertalige weergave van Besluit Van De Franse Gemeenschapscommissie van 07/11/2024
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Besluit 2024/2139 van het College van de Franse Gemeenschapscommissie betreffende de goedkeuring van het referentiesysteem voor de erkenning van de competenties verbonden aan het beroep van "chef de partie warme en koude keuken" in het kader van de samenwerkingsovereenkomst van 21 maart 2019 tussen de Franse Gemeenschap, het Waalse Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie met betrekking tot de erkenning van competenties Arrêté 2024/2139 du Collège de la Commission Communautaire Française relatif à l'adoption du référentiel de validation des compétences associé au métier de « Chef de partie chaude et froide/cheffe de partie chaude et froide » dans le cadre de l'accord de coopération du 21 mars 2019 entre la Communauté Française, la Région Wallonne et la Commission Communautaire Française relatif à la validation des compétences
7 NOVEMBER 2024. - Besluit 2024/2139 van het College van de Franse 7 NOVEMBRE 2024. - Arrêté 2024/2139 du Collège de la Commission
Gemeenschapscommissie betreffende de goedkeuring van het Communautaire Française relatif à l'adoption du référentiel de
referentiesysteem voor de erkenning van de competenties verbonden aan validation des compétences associé au métier de « Chef de partie
het beroep van "chef de partie warme en koude keuken" in het kader van chaude et froide/cheffe de partie chaude et froide » dans le cadre de
de samenwerkingsovereenkomst van 21 maart 2019 tussen de Franse l'accord de coopération du 21 mars 2019 entre la Communauté Française,
Gemeenschap, het Waalse Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie met la Région Wallonne et la Commission Communautaire Française relatif à
betrekking tot de erkenning van competenties la validation des compétences
Het College, Le Collège,
Gelet op de samenwerkingsovereenkomst van 21 maart 2019 tussen de Vu l'Accord de coopération du 21 mars 2019 entre la Communauté
Franse Gemeenschap, het Waalse Gewest en de Franse française, la Région wallonne et la Commission communautaire française
Gemeenschapscommissie met betrekking tot de erkenning van relatif à la validation des compétences, l'article 9 ;
competenties, artikel 9; Gelet op het decreet van de Vergadering van de Franse Vu le Décret de l'Assemblée de la Commission communautaire française
Gemeenschapscommissie van 29 maart 2019 houdende instemming met de du 29 mars 2019 portant assentiment à l'Accord de coopération du 21
samenwerkingsovereenkomst van 21 maart 2019 tussen de Franse mars 2019 entre la Communauté française, la Région wallonne et la
Gemeenschap, het Waalse Gewest en de Franse Gemeenschapscommissie met Commission communautaire française relatif à la validation des
betrekking tot de erkenning van competenties; compétences ;
Overwegende de goedkeuring van het directiecomité van het Consortium Considérant l'approbation du Comité directeur du Consortium de
de validation des compétences gegeven op 9 oktober 2024; validation des compétences rendue le 9 octobre 2024 ;
Op voordracht van het lid van het College belast met Beroepsopleiding; Sur proposition du membre du Collège en charge de la Formation
Na beraadslaging, professionnelle ;
Après délibération,
Besluit : Arrête :

Artikel 1.Dit artikel regelt, in toepassing van artikel 138 van de

Article 1er.Le présent arrêté règle, en application de l'article 138

Grondwet, een aangelegenheid als bedoeld in artikel 127 ervan. de la Constitution, une matière visée à l'article 127 de celle-ci.

Art. 2.Het referentiesysteem voor de erkenning van competenties met

Art. 2.Le référentiel de validation des compétences relatif au métier

betrekking tot het beroep van "chef de partie warme en koude keuken" de « Chef de partie chaude et froide/Cheffe de partie chaude et froide
wordt als volgt goedgekeurd: » est adopté comme suit :
Beroep Métier
Titel Titre
Code Code
Chef de partie warme en koude keuken Chef de partie chaude et froide/Cheffe de partie chaude et froide
CE1: Het werk van de keukenhulpen coördineren, de mise-en-place UC1 : Coordonner le travail des commis, effectuer les mises en place,
uitvoeren, de cuissons verzorgen, een menu voorbereiden voor opdiening les cuissons, l'envoi d'un menu élaboré dans le respect des règles
met inachtneming van de HACCP-regels en onder toezicht van een HACCP et sous la supervision d'un supérieur hiérarchique
hiërarchisch overste
CHEFPA CHEFPA

Art. 3.Dit besluit treedt in werking op de dag van zijn bekendmaking

Art. 3.Le présent arrêté entre en vigueur au jour de sa publication

in het Belgisch Staatsblad. au Moniteur belge.
Brussel, 7 november 2024. Voor het College : B. TRACHTE, Voorzitster van het College van de Franse Gemeenschapscommissie B. CLERFAYT, Lid van het College belast met Beroepsopleiding Bruxelles, le 7 novembre 2024. Pour le Collège : B. TRACHTE, Présidente du Collège de la Commission communautaire française B. CLERFAYT, Membre du Collège chargé de la Formation professionnelle
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