Etaamb.openjustice.be
Document
gepubliceerd op 04 augustus 2014

Rechterlijke Macht Rechtbank van eerste aanleg Antwerpen De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, heeft op 13 juni 2014, de heer Van Praet, A., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, aangewezen tot afdelingsvoorzi Rechtbank van eerste aanleg Limburg De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, heeft op(...)

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2014204894
pub.
04/08/2014
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Rechterlijke Macht Rechtbank van eerste aanleg Antwerpen De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, heeft op 13 juni 2014, de heer Van Praet, A., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Antwerpen, aangewezen tot afdelingsvoorzitter voor de afdeling te Mechelen, in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 27 juni 2014.

Rechtbank van eerste aanleg Limburg De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, heeft op 6 juni 2014, de heer Smeets, E., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Limburg, aangewezen tot afdelingsvoorzitter voor de afdeling te Hasselt in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 27 juni 2014.

Rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, op 16 juni 2014, heeft aangewezen tot afdelingsvoorzitter in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 26 juni 2014 voor : - de afdeling te Brugge : de heer De Backer, W., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen; - de afdeling te Ieper: de heer Verstraete, R., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen; - de afdeling te Kortrijk : Mevr. Buyse, T., jeugdrechter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen; - de afdeling te Veurne : Mevr. Missiaen, K., rechter in de rechtbank van eerste aanleg West-Vlaanderen.

Rechtbank van eerste aanleg Namen De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, op 20 juni 2014, heeft aangewezen tot afdelingsvoorzitter in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 30 juni 2014 voor : - de afdeling te Namen : Mevr. Matagne, M.-C., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg te Namen; - de afdeling te Dinant : de heer De Wulf, V., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Namen.

Rechtbank van eerste aanleg Luxemburg De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, op 18 juni 2014, heeft aangewezen tot afdelingsvoorzitter in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 25 juni 2014 voor : - de afdeling te Aarlen : de heer Poncelet, L., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg; - de afdeling te Marche-en-Famenne : de heer Maes, Th., onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg.

De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, heeft op 18 juni 2014, de heer Dolizy, R., ondervoorzitter in de rechtbank van eerste aanleg Luxemburg, aangewezen tot afdelingsvoorzitter voor de afdeling te Neufchâteau in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 30 juni 2014.

Rechtbank van eerste aanleg Henegouwen De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, op 20 juni 2014, heeft aangewezen tot afdelingsvoorzitter in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 23 juni 2014 voor : - de afdeling te Charleroi : de heer Lebeau, B., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen; - de afdeling te Doornik : de heer Hanard, A., rechter in de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen.

Rechtbank van koophandel te Luik De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, op 27 mei 2014, heeft aangewezen tot afdelingsvoorzitters in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 23 juni 2014 : - Mevr. Henrion, M.-L., rechter in de rechtbank van koophandel te Luik; - de heer Wasinski, J.-F., rechter in de rechtbank van koophandel te Luik; - de heer Derenne, L., rechter in de rechtbank van koophandel te Luik.

Rechtbank van koophandel te Bergen-Charleroi De rechtbank, verenigd in algemene vergadering, heeft op 3 juni 2014, de heer Mougenot, D., rechter in de rechtbank van koophandel te Bergen-Charleroi, aangewezen tot afdelingsvoorzitter in deze rechtbank voor een termijn van drie jaar met ingang van 23 juni 2014.

Vredegerechten en politierechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De rechtbank, verenigd in algemene vergadering op 30 juni 2014, heeft de heer Huyskens, W., toegevoegd rechter in de politierechtbank te Antwerpen, aangewezen tot ondervoorzitter, voor een termijn van drie jaar met ingang van 2 juli 2014.

^