Etaamb.openjustice.be
Wet
gepubliceerd op 22 maart 2018

Wet van 15 mei 1987 betreffende de namen en voornamen Bekendmaking Bij koninklijk besluit van 11 maart 2018 is machtiging verleend aan ***** der ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, om, behoudens tijdig verzet Bij koninklijk besluit van 11 maart 2018 is machtiging verleend aan ****. ****, ****, ****(...)

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2018011343
pub.
22/03/2018
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Wet van 15 mei 1987 betreffende de namen en voornamen Bekendmaking Bij koninklijk besluit van 11 maart 2018 is machtiging verleend aan ***** der ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar naam in die van "****" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 11 maart 2018 is machtiging verleend aan ****. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****; en ****.

****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, beiden wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun naam in die van "****" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 11 maart 2018 is machtiging verleend aan Mevr. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar naam in die van "****" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 11 maart 2018 is machtiging verleend aan de genaamde **** ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn naam in die van "**** ****" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 11 maart 2018 is machtiging verleend aan de genaamde ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, de genaamde ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****; en de genaamde ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, allen wonende te ****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun naam in die van "****" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 11 maart 2018 is machtiging verleend aan de genaamde ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn naam in die van "Hamers" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 11 maart 2018 is machtiging verleend aan ****. **** ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****; en ****. **** ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, beiden wonende te ****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun naam in die van "Van **** ****" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 11 maart 2018 is machtiging verleend aan Mevr. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar naam in die van "Sari" te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

^