← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november
2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling
Vinçotte NV - Jan Olieslagersla G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl.
: - Module A(...)"
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Vinçotte NV - Jan Olieslagersla G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl. : - Module A(...) | Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Vinçotte NV - Jan Olieslagersla G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl. : - Module A(...) |
---|---|
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN | FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN |
Erkende certificeringsinstellingen | Erkende certificeringsinstellingen |
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 | Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 |
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de | betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de |
voedselketen is de certificeringsinstelling Vinçotte NV - Jan | voedselketen is de certificeringsinstelling Vinçotte NV - Jan |
Olieslagerslaan 35 - 1800 Vilvoorde - Tel. (32) (0) 2 674 57 11 - | Olieslagerslaan 35 - 1800 Vilvoorde - Tel. (32) (0) 2 674 57 11 - |
erkenningsnummer CI-002 tot en met 14 december 2017 erkend in het | erkenningsnummer CI-002 tot en met 14 december 2017 erkend in het |
kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : | kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids : |
G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, | G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, |
praktijkhandboek incl. : | praktijkhandboek incl. : |
- Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; | - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; |
- Module BP - Brood, banket en chocolade; | - Module BP - Brood, banket en chocolade; |
- Module CP - Consumptie ter plaatse : ontkoppelde bereiding, | - Module CP - Consumptie ter plaatse : ontkoppelde bereiding, |
bediening op afdelingen en buffetten; | bediening op afdelingen en buffetten; |
- Module DA - Dierlijke bijproducten; | - Module DA - Dierlijke bijproducten; |
- Module FR - Gefrituurde gerechten; | - Module FR - Gefrituurde gerechten; |
- Module BM - Melkkeukens; | - Module BM - Melkkeukens; |
- Module PT - Pita; | - Module PT - Pita; |
- Module SA - Productie van belegde broodjes; | - Module SA - Productie van belegde broodjes; |
- Module GI - Softijs en consumptie-ijs; | - Module GI - Softijs en consumptie-ijs; |
- Module TD - Tapinstallaties; | - Module TD - Tapinstallaties; |
- Module NF - Verkoop van non-food; | - Module NF - Verkoop van non-food; |
- Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten." | - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten." |