gepubliceerd op 20 november 2023
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV - Hoge Barrierestr G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-007 "Gids voor de in(...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het
koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten
type
koninklijk besluit
prom.
14/11/2003
pub.
12/12/2003
numac
2003023054
bron
federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen
sluiten betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Foodcheck NV - Hoge Barrierestraat 2 - 8800 Roeselare - Tel. 0800.266.51 - erkenningsnummer CI-019 tot en met 11 november 2026 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen: G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voedingswaren" G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector" G-026 "Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij" G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl.: - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop; - Module GL - Bewerking en verwerking van groenten en fruit; - Module BP - Brood, banket en chocolade; - Module CP - Consumptie ter plaatse: ontkoppelde bereiding, bediening op afdelingen en buffetten; - Module DA - Dierlijke bijproducten; - Module FR - Gefrituurde gerechten; - Module BM - Melkkeukens; - Module PT - Pita; - Module SA - Productie van belegde broodjes; - Module GI - Softijs en consumptie-ijs; - Module TD - Tapinstallaties; - Module NF - Verkoop van non-food; - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten; - Module VP - Verse, bewerkte en verwerkte visserijproducten."