gepubliceerd op 24 oktober 2018
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control c.v., Laarbeekl G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-007 "Gids voor de in(...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN
   Erkende certificeringsinstellingen    Krachtens artikel 10 van het 
koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten
	
		
			
				
					type
					koninklijk besluit
				
				
					prom.
					14/11/2003
				
				
					pub. 
					12/12/2003
				
				
					numac 
					2003023054
				
			
		
			
				
					
						bron
						federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
					
				
				
					Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen 
				
			
		
	sluiten    betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de    voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Control c.v.,    Laarbeeklaan 79, bus 7, 1731 Zellik, Tel. +32 (0)2 466 30 21 -    erkenningsnummer CI-016 tot en met 19 november 2021 erkend in het    kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids :    G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij"    G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de    detailhandel in algemene voedingswaren"    G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de    Horecasector"    G-039 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de    groothandel in voedingswaren"    G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren,    praktijkhandboek incl. :    - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop;    - Module CP - Consumptie ter plaatse: ontkoppelde bereiding, bediening    op afdelingen en buffetten;    - Module DA - Dierlijke bijproducten;    - Module FR - Gefrituurde gerechten;    - Module PT - Pita;    - Module SA - Productie van belegde broodjes;    - Module TD - Tapinstallaties;    - Module NF - Verkoop van non-food;    - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten."