Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 23 juli 2009

Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA, rue Hayeneu G-002 « Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie » G-003 « Gids voor de autocontrole in de slage(...)

bron
federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
numac
2009018290
pub.
23/07/2009
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN


Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner SA, rue Hayeneux 62, 4040 Herstal, tel. 32-(0)4 240 75 00 - erkenningsnummer CI-004, tot 20 november 2012 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen : G-002 « Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie » G-003 « Gids voor de autocontrole in de slagerij » G-007 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhandel in algemene voedingswaren » G-011 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de sector van de voedingssupplementen » G-012 « Sectorgids autocontrole voor de primaire plantaardige productie » G-014 « Gids Autocontrole : aardappelen, groenten, fruit verwerkende industrie en handel » G-018 « Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees voor als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren » G-019 « Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant en klaar gerechten - Salades - Natuurdarmen » G-023 « Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horeca sector » G-025 « Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen » G-037 « Sectorgids autocontrole primaire dierlijke productie »

^