gepubliceerd op 30 mei 2001
Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 17 mei 2001 is de heer De Gratie, Y., advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Tubeke. Bij koninklijk besluit van 21 mei 2001 is de heer Désir, L., adv Bij koninklijke besluiten van 16 mei 2001, die in werking treden op de datum van de eedafleggin(...)
MINISTERIE VAN JUSTITIE
Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 17 mei 2001 is de heer De Gratie, Y., advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Tubeke.
Bij koninklijk besluit van 21 mei 2001 is de heer Désir, L., advocaat, plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Borgworm, benoemd tot toegevoegd vrederechter voor de kantons behorende tot het gerechtelijk arrondissement van Luik. Het koninklijk besluit van 6 april 2001 waarbij de heer Désir, L., advocaat, plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Borgworm, benoemd is tot toegevoegd vrederechter voor het rechtsgebied van het hof van beroep te Luik, is ingetrokken.
Bij koninklijke besluiten van 16 mei 2001, die in werking treden op de datum van de eedaflegging : - is de heer Merchiers, G., substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Oudenaarde, aangewezen tot eerste substituut-procureur des Konings bij deze rechtbank, voor een termijn van drie jaar. - is de heer Janssens, T., substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Kortrijk, aangewezen tot eerste substituut-procureur des Konings bij deze rechtbank, voor een termijn van drie jaar. - is de heer Hanse, H., substituut-procureur des Konings, gespecialiseerd in fiscale aangelegenheden, bij de rechtbank van eerste aanleg te Bergen, aangewezen tot eerste substituut-procureur des Konings bij deze rechtbank, voor een termijn van drie jaar.
Het beroep tot nietigverklaring van de voormelde akten met individuele strekking kan voor de afdeling administratie van de Raad van State worden gebracht binnen zestig dagen na deze bekendmaking. Het verzoekschrift dient bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State (adres : Wetenschapsstraat 33, 1040 Brussel), te worden toegezonden.