gepubliceerd op 19 mei 2001
Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 9 mei 2001, dat uitwerking heeft met ingang van 31 maart 2001, is de heer De Smet, M., eerste substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Leuven, op zijn verzoek, in ruste g Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eersha(...)
MINISTERIE VAN JUSTITIE
Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 9 mei 2001, dat uitwerking heeft met ingang van 31 maart 2001, is de heer De Smet, M., eerste substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Leuven, op zijn verzoek, in ruste gesteld.
Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.
Bij koninklijk besluit van 8 mei 2001 is de heer Vanderlinden, Ch., gerechtelijk stagiair bij het arbeidsauditoraat te Bergen, benoemd tot toegevoegd substituut-arbeidsauditeur in het rechtsgebied van het arbeidshof te Bergen.
Bij koninklijk besluit van 11 mei 2001, dat in werking treedt op de dag van de eedaflegging, is de heer Moreau, J., rechter in de rechtbank van koophandel te Doornik, aangewezen tot voorzitter van deze rechtbank voor een mandaat van zeven jaar.
Bij koninklijke besluiten van 8 mei 2001 : - is Mevr. Gollier, M., substituut-arbeidsauditeur bij de arbeidsrechtbank te Brussel, voor vast aangewezen tot eerste substituut-arbeidsauditeur bij deze rechtbank op datum van 24 april 2001; - is de aanwijzing van de heer Drubbel, L., substituut-generaal bij het arbeidshof te Gent, tot de functie van advocaat-generaal bij dit hof, hernieuwd voor een termijn van drie jaar met ingang van 11 maart 2001.
Bij ministerieel besluit van 11 mei 2001 is de duur van de stage van Mevr. Rogiest, V., gerechtelijk stagiair, verlengd in de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, voor een periode van zes maanden met ingang van 23 mei 2001.
Het beroep tot nietigverklaring van de voormelde akten met individuele strekking kan voor de afdeling administratie van de Raad van State worden gebracht binnen zestig dagen na deze bekendmaking. Het verzoekschrift dient bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State (adres : Wetenschapsstraat 33, 1040 Brussel), te worden toegezonden.