Etaamb.openjustice.be
Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 28 maart 2000

Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 15 maart 2000, dat uitwerking heeft met ingang van 16 februari 2000, is aan de heer Hendrickx, W. ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het zesde kanton A Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren. Bij koninklijk besluit van 12(...)

bron
ministerie van justitie
numac
2000009287
pub.
28/03/2000
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN JUSTITIE


Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 15 maart 2000, dat uitwerking heeft met ingang van 16 februari 2000, is aan de heer Hendrickx, W. ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het zesde kanton Antwerpen.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 12 maart 2000 is de heer Poelmans, O., advocaat, benoemd tot plaatsvervangend rechter in de rechtbank van koophandel te Brussel.

Bij koninklijke besluiten van 15 maart 2000 zijn benoemd tot substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te : - Charleroi, Mevr. Botton, Th., advocaat, plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Andenne; - Bergen, de heer Favart, A., toegevoegde substituut-procureur des Konings in het rechtsgebied van het hof van beroep te Bergen.

Bij koninklijk besluit van 12 maart 2000 is de heer Dulieu, Ph., substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Luik, aangewezen tot eerste substituut-procureur des Konings bij deze rechtbank, voor een termijn van drie jaar met ingang van 15 maart 2000.

Bij koninklijk besluit van 15 maart 2000 is Mevr. Bonte, M., substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Gent, voor vast benoemd tot eerste substituut-procureur des Konings bij deze rechtbank op datum van 7 februari 2000.

Het beroep tot nietigverklaring van de voormelde akten met individuele strekking kan voor de afdeling administratie van de Raad van State worden gebracht binnen zestig dagen na deze bekendmaking. Het verzoekschrift dient bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State (adres : Wetenschapsstraat 33, 1040 Brussel), te worden toegezonden.

^