Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de certificeringsinstel G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen". "
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de certificeringsinstel G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen". Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est suspendu l'agrément délivré à l'organisme G-025 « Guide d'autocontrôle pour le secteur des cuisines de collectivités et les maisons de soins (...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Erkende certificeringsinstellingen Organismes certificateurs agréés
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de dans la chaîne alimentaire, est suspendu l'agrément délivré à
certificeringsinstelling Foodchain ID Certification, Rue Hayeneux, 62, l'organisme certificateur Foodchain ID Certification, Rue Hayeneux,
4040 Herstal, Tel. 32 (0)4 240 75 00 - erkenningsnummer CI-020 62, 4040 Herstal, Tel. 32 (0)4 240 75 00 - n° d'agrément CI-020,
(Belgisch Staatsblad van 24 februari 2023), in het kader van de (Moniteur belge du 24 février 2023), dans le cadre de la validation
validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids des systèmes d'autocontrôle basée sur le guide :
G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en G-025 « Guide d'autocontrôle pour le secteur des cuisines de
verzorgingsinstellingen". collectivités et les maisons de soins ».
^