Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de certificeringsinstel G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen". "
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de certificeringsinstel G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen". Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est suspendu l'agrément délivré à l'organisme G-025 « Guide d'autocontrôle pour le secteur des cuisines de collectivités et les maisons de soins (...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Erkende certificeringsinstellingen Organismes certificateurs agréés
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de dans la chaîne alimentaire, est suspendu l'agrément délivré à
certificeringsinstelling SGS Belgium N.V., Noorderlaan 87, 2030 l'organisme SGS Belgium N.V., Noorderlaan 87, 2030 Antwerpen, Tel. 32
Antwerpen, Tel. 32 3 545 48 48 - erkenningsnummer CI-003 (Belgisch 3 545 48 48 - n° d'agrément CI-003, (Moniteur belge du 27 mai 2021),
Staatsblad van 27 mei 2021), in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gids dans le cadre de la validation des systèmes d'autocontrôle basée sur le guide :
G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en G-025 « Guide d'autocontrôle pour le secteur des cuisines de
verzorgingsinstellingen". collectivités et les maisons de soins ».
^