Etaamb.openjustice.be
Meertalige weergave van Koninklijk Besluit van --
← Terug naar "Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de certificeringsinste G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" "
Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de certificeringsinste G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" Organismes certificateurs agréés En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité dans la chaîne alimentaire, est suspendu l'agrément délivré à l'organisme G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie-charcuterie » (...)
FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN AGENCE FEDERALE POUR LA SECURITE DE LA CHAINE ALIMENTAIRE
Erkende certificeringsinstellingen Organismes certificateurs agréés
Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 En vertu de l'article 10 de l'arrêté royal du 14 novembre 2003 relatif
betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de à l'autocontrôle, à la notification obligatoire et à la traçabilité
voedselketen is de erkenning geschorst, gegeven aan de dans la chaîne alimentaire, est suspendu l'agrément délivré à
certificeringsinstelling TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiestraat 164, 2600 l'organisme certificateur TÜV NORD INTEGRA bvba, Statiestraat 164,
Berchem, Tel. 32-(0)3.287.37.60 - erkenningsnummer CI-001 (Belgische 2600 Berchem, Tel. 32-(0)3.287.37.60 - n° d'agrément CI-001 (Moniteur
Staatsblad van 30 november 2020), in het kader van de validatie van belge du 30 novembre 2020), dans le cadre de la validation des
autocontrolesystemen op basis van de gids: systèmes d'autocontrôle basés sur le guide :
G-003 "Autocontrolegids voor de beenhouwerij-spekslagerij" G-003 « Guide d'autocontrôle en boucherie-charcuterie »
^